reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:
U nas też od 2 dni pobudka w nocy kilka razy i też chyba z powodu drugiego ząbka. Pierwszy wyszedł bezobjawowo . :tak:Także córcia znowu śpi z mamą w łóżku bo inaczej nie chce:-( A już tak dobrze było.. Ale wiem, że nie tylko u nas ten problem :-(

reklama
Cześć wam...kurczę moje dziecko po tym szpitalu jest strasznie znerwicowane :-( Tak jak praktycznie w ogóle nie płakała tak teraz co chwilę płacz....już nie wiem co mam robić. Do tego dostałam w nocy @ :angry:

Cześć wam...kurczę moje dziecko po tym szpitalu jest strasznie znerwicowane :-( Tak jak praktycznie w ogóle nie płakała tak teraz co chwilę płacz....już nie wiem co mam robić. Do tego dostałam w nocy @ :angry:
Wiatam:tak:
Agutku jak się wali to wszystko:-( na 100% te nerwy to po szpitalu:-( mysle że mała z biegiem czasu zapomni:tak:

biedna Toleńka :-( i Tobie też nie zazdroszcze @ :no::-(
Wiatam:tak:
Agutku jak się wali to wszystko:-( na 100% te nerwy to po szpitalu:-( mysle że mała z biegiem czasu zapomni:tak:
zgadzam sie, napewno szybciutko będzie jak dawniej:tak:, bądź silna Agutku :tak:

Agutek współczuje "niespokojnych" dni... ale powiem ci ze mialam to samo, Xawek od urodzenia spal 12h w nocy nie plakal WOGÓLE i byl aniolkiem, jak mial 3 m-ce mial prawie zapalenie oskrzeli i chorowalismy przez miesiąc, i tak sie rozregulował ze teraz kiepsko jje a w nocy budzi sie 2-3 razy :-/ i tak juz chyba zostanie.

biedna Toleńka :-( i Tobie też nie zazdroszcze @ :no::-(

zgadzam sie, napewno szybciutko będzie jak dawniej:tak:, bądź silna Agutku :tak:

Dzięki Justine!:happy:

Agutek współczuje "niespokojnych" dni... ale powiem ci ze mialam to samo, Xawek od urodzenia spal 12h w nocy nie plakal WOGÓLE i byl aniolkiem, jak mial 3 m-ce mial prawie zapalenie oskrzeli i chorowalismy przez miesiąc, i tak sie rozregulował ze teraz kiepsko jje a w nocy budzi sie 2-3 razy :-/ i tak juz chyba zostanie.

Nie no mam nadzieję, że tak jednak nie zostanie ;-)

Pozdrowienia dla 7-miesięcznego Karolka i Boryska!:-)

Moje dziecko śpi - już się przyzwyczaiła na nowo do drzemki o tej porze, ale nocka znowu ciężka, co chwilę się budzi i marudzi.

Ja zmykam obejrzeć ostatni odcinek 2 serii Prison Breaka :-p
Ciao:-)

Pozdrowienia dla 7-miesięcznego Karolka i Boryska!:-)
Dziękujemy :tak:

Moje dziecko śpi - już się przyzwyczaiła na nowo do drzemki o tej porze, ale nocka znowu ciężka, co chwilę się budzi i marudzi.
U nas też noc była niespokojna. W sumie to chyba się młody tylko 2 razy obudził, ale za to długo nie mógł zasnąć. Ostatnio ma problemy z zasypianiem, jak próbuję go uśpić, to się buntuje, a sam też nie może usnąć...

Dziękujemy :tak:

U nas też noc była niespokojna. W sumie to chyba się młody tylko 2 razy obudził, ale za to długo nie mógł zasnąć. Ostatnio ma problemy z zasypianiem, jak próbuję go uśpić, to się buntuje, a sam też nie może usnąć...

Borysek tez dziekuje!

U nas to samo, kiedys w nocy jak sie wybudził szybko zasypiał, a teraz albo sie rozbudzi i jest skory to zabawy, próbujemy zapobiec ale nie zawsze sie udaje, albo wałęsa sie godzine od mamy do taty i wreszcie zmęcozny zasypia...

reklama
Do góry