reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry
widzę że nocne koncerty nie tylko u nas:-(z tym że Ignaś to jakoś nieregularnie koncertuje, w piątek spał slicznie o 20.30 do 5 rano, tej nocy budził się prawie co godzinę. I nic go nie może uspokoić, na rekach się odpycha, raz kładzie głowe raz podnosi. dziś o 2 był mega płacz, łzy leciały jak z kranu, dopiero mleczko pomogło, ale przecież nie mogę dawać mu za każdym razem butelki, bo w zasadzie nie powiniem już w ogóle jeść w nocy:baffled:
W sobotę w nocy w dodatku spadł z łóżka jak mój Remi oglądał TV na górze. Kiedyś pisałyście o upadkach, bo w sumie nic sie nie dzieje ale zastanawaim sie nad przeswietleniem...
Ide po KAWĘ bo ledwo na oczy widzę...

reklama
Hej!
U nas płaczu w nocy nie było, ale od 3 do 5 Karolek się wałkował po łóżku. Usypianie od kilku dni jest na rękach i to z płaczem. Ale ja się tym jakoś nie przejmuję, bo zauważyłam, że Karol ma różne gorsze okresy i potem się sam przestawia.

A ja nie poszłam dzisiaj do pracy, bo mnie rano bardzo bolała głowa i wzięłam sobie "urlop na żądanie" :-).

U nas właśnie jest zamieć :szok:. Ze spaceru dzisiaj raczej nici :no:.

Witam,

U nas teżpogoda pod psem, pada śnieg z deszczem:baffled::no:,

ale............... widać światełko w tunelu, bo chmury unoszą sie i widać skrawki niebieskiego nieba:-), może wyjrzy słoneczko:tak: i pójdziemy na spacerek:blink:.

Noc przebiegała u nas tradycyjnie:baffled:, 4 pobudki na cycusia i herbatkę:-D

hej!

pospałyśmy do 8.10 bez żadnej pobudki:-)

pogoda na zmianę: śniezyca i słońce, teraz mrówka Z na pierwszej drzemce, potem spacerek, a na 16 do pracy!

miłego dnia:-)

reklama
Do góry