reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie:-),

U nas pieknie swieci słońce, lekki mrozik, więc spacerek będzie na 100%:-);-):tak::-D,
współczuje wszystkim nieprzespanej nocy, bo ja dzisiaj spałam jak mops:tak:, moje dziecię spało UWAGA! od 20.00 do 8.00 :szok::szok::szok::szok:tylko z JEDNĄ pobudką ok 1.00.:-);-):tak::-D

Obudziłam się o 7.00 troche wystraszona, zaglądam do łóżeczka, a moje maleństwo spi słodko:-D, więc ja też jeszcze sie przytuliłam i zdrzemnęłam na chwilkę:-).

A mój synuś spał przed południem tylko pół godziny, obudził się z wielkim płaczem, a ja akurat miałam farbę na głowie. W końcu musiałam go wziąż w wózku do łazienki żeby zmyć tą farbę, a i tak ją trzymałam o 10 minut za długo. A przed chwilą mi usnął na spacerze. Na szczęscie śpi dalej.

Cześć,
A my po spacerze, nie za długim bo mi było zimno ;-)Borysek strasznie piszczy i sie delektuje własnym głosem, wszyscy mnie pocieszają że to szybko minie, czekam z ustęsknieniem chociaz godziny względnej ciszy...Uroki macierzyństwa.:tak:
Ciekawe też jak zniesie przeprowadzkę, niby będą Jego wszystkie rzeczy i podobny układ w pokju zrobimy, ale on jest na to za mądry zeby się dać oszukać że to jego domek. :-p:-D

Witam!

ja o nockach pisała nie będe, bo my zawsze śpimy 10 h bez przerwy;-)

roksi/kasia - piszcie jak tam na sankach, zjeżdżałyście z górki czy ciągnęłyście? jak się dzieciom podobało?

agutek - może dziś będzie lepiej:-)

madzikm byłyśmy niestety ja robiłam za renifera i ciągnęłam sanki:-D mała zadowolona:tak: niestety śniegu co raz mniej:-(

spacerek na sniegu zaliczny i niunkowi sie tak spodobalo zenie chcial do domu wracac. wybralismy sie po sanki ale wyprzedali w ciagu 2 dni:szok::szok: i sanek dalej nie mamy:-( my za to dreptamy po sniezku:tak:

reklama
<3 Tysiąc buziaków dla Olivii z okazji ósmego miesiąca <3 <3 <3 <3 <3 :happy2:

uff, dzisiaj bez gadania dziecko "padło" o 21, jedna pobudka i śpi dalej, nie to co wczoraj bo bym sie wykończyła

Miloku zazdroszczę Ci, :-p ja jak sobie pozwoliłam na lunfry to po 2 godzinach mama zadzwoniła do mnie że mała krzyczy i musiałam sie zwijać zostawiając towarzystwo :wściekła/y: więc na razie nigdzie nie wychodzę :no:
oj wspolczuje u nasnie ma problemy z zostawianiem T z babcia i nawet jakby plakal to babcia dala by mu rade. u nas tez nei za czeste te wychodzenie bo babcia tak daleko ...

Do góry