reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witajcie:-),

U nas pieknie swieci słońce, lekki mrozik, więc spacerek będzie na 100%:-);-):tak::-D,
współczuje wszystkim nieprzespanej nocy, bo ja dzisiaj spałam jak mops:tak:, moje dziecię spało UWAGA! od 20.00 do 8.00 :szok::szok::szok::szok:tylko z JEDNĄ pobudką ok 1.00.:-);-):tak::-D

Obudziłam się o 7.00 troche wystraszona, zaglądam do łóżeczka, a moje maleństwo spi słodko:-D, więc ja też jeszcze sie przytuliłam i zdrzemnęłam na chwilkę:-).

moje gratulacje tylko pozazdroscic takiej nocki:-):-)oby tak dqalej:tak:;-)

jak tam wszystkie mamy renifery :-D:-Droksi chyba sie spisala :tak::-)corka zadowolona:tak: a reszta mamus reniferow?

reklama
Wiecie co?
Wnerwiłam się...idzie grudzień, święta za pasem, wydatków masa, a wszyscy jakby się zmówili. Codziennie pojawia się ktoś by spisać liczniki. Najpierw za prąd, dzisiaj za gaz, a już wisi karteczka z ogłoszeniem że przyjdą też spisywać liczniki na wodę :eek:

Oczywiście wszystko z terminem płatności w grudniu :angry:
Oszaleli.
Czy oni robią to złośliwie?
Nie mogli rozplanować tego tak, by opłaty były w listopadzie? :eek:

Witajcie :-)

Jestem zabiegana na maksa :sorry2: Dziś byłam cały dzie w pracy... Wróciłam pół godziny temu..

Olivciu - wszystkiego naj naj naj :-)

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki :-)

Dzień dobry

mam dość nocek :angry:

Koleżanka podesłała mi takie coś
http://niemowle.onet.pl/pl_PL/read_article.php?id=1097
Czyli co...przetrzymać i być konsekwentnym (staram się, ale po kilku nieprzespanych nockach przychodzi taka kiedy już nie mam najzwyczajniej siły i padam i się poddaję z moją walką :eek:).
Do tego u nas to chyba problemy brzuszkowe są podstawową przyczyną, bo znowu budziła się z płaczem, wiła się i zrobiła kupkę. Jedną, potem drugą, nad ranem trzecią :confused2:

Dziekujemy wszystkim za zyczenia:-)

i oczywiscie przekazujemy buziaczki dla Wiktorii i Piotrusia:-)

my lezymy chore:-(
corcia od 3 dni, ja od dzisiaj:wściekła/y:
katar ma straszny, noce zarwane, bo ciagle sie budzi, a dzisiaj jeszcze wstala o 5.30:eek:
lece do niej, bo znowu cos jeczy, nawet sie sama nie chce bawic:-(

milego dnia:tak:

dzień dobry, a w sumie nie dobry, bo nocke miałam koszmar. Wika budziła się chyba z 8 razy a to przez ten cholerny spiwór, bo nie mogła sie swobodnie przekrecać. A na to mamusia wpadła dopiero o 5. Ale już zdążyłam ugotować obiad i zrobić 2 prania i sniadanko mezowi do pracy. Dzisiaj i jutro wolne wiec może trochę odpocznę. Wika zasnęła więc mam chwile na neta.
Miłego dnia wam zyczę

reklama
Do góry