reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

My mieliśmy robić aneks, ale tak jakoś wyszło że w efekcie została mega kuchnia z dużym, stołem, jest zimna i zagracona ale i tak każdy kto przychodzi zawsze siada w kuchni, bo niby tak domowo:-) a na niemiłe zapchy jest wyciąg, czy jak kto woli okap:-) widziałam kiedyś bardzo ładne mieszkanie z aneksem i wyglądało mniej wiecej tak

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i podpowiedzi.

Córcia własnie usnęła z tatusiem, ale jak jej nieobudzi chrapanie m to będzie cud :-D

cześć:-)
ja mieszkam na parterze:-) ale mój parter jest wyskoki, także ludzie widzą tylko sufit:tak: nasz blok jest ogrodzony, więc nie mam chodnika pod oknem:-) kraty zostały ściągnięte jak tylko kupiliśmy mieszkanko i rozpoczeliśmy remont:tak: zamontowaliśmy okna antywłamaniowe:tak: drzwi są wejściowe do klatki i jeszcze jedne niedaleko moich drzwi, niestety troszkę czuć chłód jak wychodzi się na klatkę:tak: dlatego mam drzwi też antywłamaniowe takie grube wyciszone, nic nie wieje i nic nie słychać:tak: schodów do pokonania mam 9 stopni:tak: a mąż jak przyjeżdza z zakupami to podaje mi przez balkon:-D największy plus jest taki że jak mała bedzie biegała po podwórku, to wszystko bedę jej podawac przez balkon:tak:
ale nabardziej mnie cieszy to, że blok jest w samym centum mista, ogrodzony także z przodu mam ogród i z tyłu, bardzo dużo zieleni i miejsca na spacery:tak:
co do aneksów ta strasznie mi się podobaja, ale chyba w praktyce jest gorzej:wściekła/y: nie chciałabym by przychodzi goście siedali w salonie i spoglądali na gary w kuchni:wściekła/y: taka moda która kiedys minie:tak:

kurcze muszę iść zrobić badania, bo jestem strasznie ospała i zmęczona:szok: może znów mam anemie:wściekła/y: po porodzie miałam bardzo słabe wyniki:-( żelazo mega niske, chcieli mi ładować zaszczyki:szok:

soppana tylko taki okap-pochłaniacz jak załączysz to buczy i nie chciałabym słuchać tego buczenia siedząc w salonie ;-)

Dziewczyny ja tak teraz trochę odbiegnę od tematu bo mam pytanko.
Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na katar? Leje mi się strasznie z nosa i nic nie mogę zrobić. Kupiłam krople Otriwin ale nie pomagają a juz 3 dzień biorę. :-(

Na katar polecam tabletki homeopatyczne CORYZALIA, ja brałam nawet przy karmieniu piersią:tak:, a katar to ja mam zawsze okropny:szok:, cieknie mi, że nie moge tego powstrzymać:eek::sorry2::confused2::shocked2:

wróciłam:-) jutro mam wolne:-p
mała śpi:tak: w całej Częstochowie padło ogrzewnie:szok: ale jakos u nas w mieszkanku nawet nie jest zimno:-) naprawiać mają dopiero rano:szok:

he he:-Du nas tez padlo dzisiaj ogrzewanie,ale mamy gazowe w domu, wiec to tylko kwestia naszego sprzetu;-)cos dzisiaj nie chce grzac, czasami sie zdarza, ze nie zalapie
ale na razie nie jest zle, zobaczymy jak bedzie w nocy:tak:
ja tez mam katar, na szczescie nie jest zle, Olivka tez chyba zdrowieje:-)

a co do mieszkan, to ja teraz mieszkam w szeregowcu i rzeczywiscie na dole bywa zimno:tak:
wczesniej mieszkalam na pierwszym pietrze i na trzecim i chyba pierwsze pietro to najlepsza opcja:-)
kuchnie mamy polaczona z taka jakby jadalnia, gdzie sie czesto siedzi i chyba nie tak bardzo przeszkadzaja mi brudne gary czy zapachy w kuchni jak chodzaca pralka, ktora wlasnie w kuchni stoi:-p
najgorzej jest, jak probuje w spokoju nakarmic Olivke a tu sie wirowanie wlacza
;-)

Dobry wieczór

Ale mam tyły w czytaniu BB!! A jednym z powodów jest ten popularny ostatnio portal nasza-klasa :wściekła/y: wciąga jak diabli i zla jestem na siebie , że taka podatna jestem :no:.

Dołączam się do życzeń dla Wiki i Piotrusia oraz spóźnione życzenia dla Olivki :-)!

reklama
Dobry wieczór

Ale mam tyły w czytaniu BB!! A jednym z powodów jest ten popularny ostatnio portal nasza-klasa :wściekła/y: wciąga jak diabli i zla jestem na siebie , że taka podatna jestem :no:.

Dołączam się do życzeń dla Wiki i Piotrusia oraz spóźnione życzenia dla Olivki :-)!
ja również sie dołączam do życzeń
Debiutantko, ja jestem wściekła, właśnie sie próbowałam zarejestrować na nasza - klasa.pl i nie moge. niby adres e - mail zaakceptowany a jak chce sie zalogować to mi wyskakuje że nie ten login albo złe hasło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, chciałam sie zalogować bo mnie kuzynka dręczy żebym zdjęcia obejrzała a bez logowania chyba nie można :sorry2::growl::realmad::realmad::realmad:

Do góry