reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka :-) Vaneska dziekuje za zyczonka ;-):-)

Biedny Tristanek :-( przesylamy moc pozytywnych fluidkow :blink:

poczytalm co pisalyscie o tym wiekszym zapotrzebowaniem na jedzonko i wiecie co to chyba prawda wlasnie z mezem sie zastanawialismy co mala tak czesto zaczela sie budzic w nocy ,a ona ciagle glodna budzi sie co 3godz:szok: tak jak na poczatku :sorry2: i wypija po 180ml mleka zageszczonego kaszka :tak:moze wlasnie to ten okres :confused::cool2:

reklama
Dzień dobry :-)

witam :)
my sie meldujemy po tygodniowym pobycie w szpitalu
zawiezlismy tristana z 40 stopniowa goraczka i wymiotami.
nie wiedzieli co mu jest , podejrzewali zapalenie drog moczowych , ale po wnikliwszych badaniach stwierdzili ze jednak to nie to . chodzilismy na usg i na rentgen i do laryngologa i neurologa i wszystkie wyniki byly oki .w koncu wypisalam go na wlasna prosbe bo chcieli go znowu kuc i ja juz tego nie wytrzymalam.
mam teraz zesteresowanego na maks dzieciaczka w domu , ktory w pada w oanike widzac kogosc chociazby w jesnej bluzce.a co d opieki to bylam zdruzgotana. to byl gorszy koszmar niz caly porod . przez 4 dnic nic nie moglam przelknac. nikomu takich doswadczen nie zycze.pozdrawiam

miloku współczuję przeżyć, wiem co przeszliście i wiem co to znaczy zestresowane dziecki niestety :-( Pocieszę cię tylko, że będzie z czasem lepiej. Niedawno pierwszy raz córa nie wpadła w histerię na widok lekarza, tylko trochę popłakała i się w miarę szybko uspokoiła. Zdrówka dla Tristanka życzę :happy2:

Witam:-)
Moja córcia wstała o 5:30:szok::szok::szok: mąż dał jej zabawki i tak bawiła się do 8:tak: niby dziceko powinno spać całą noc:baffled: ale moja córcia sypiała tak od 2 miesiaca życia:szok:

Cześć :-)

Ja jestem zakatarzona, już nie mam siły smarkać :no::-(
Ja też mam katar. Przez niego się nie wyspałam, bo nie mogłam zasnąć z zatkanym nosem :no:.

Poczytałam sobie dzisiaj ta ksiazkę o zasypianiu i zrobiłam tak jak było napisane i jestem w szoku bo Wiktoria sama zasnęła po 2 minutach lezenia.
A mój łobuziak wczoraj chyba ze 100 razy wstawał w łóżeczku. Nie płakał, tylko wstawał, ja go kładłam, on wstawał, aż w końcu już był tak zmęczony, że nie mógł trafić rączką do szczebelka, a jak w końcu wstał, to oparł czoło o barierkę i o mało nie zasnął na stojąco.

Moja córcia wstała o 5:30:szok::szok::szok: mąż dał jej zabawki i tak bawiła się do 8:tak: niby dziceko powinno spać całą noc:baffled: ale moja córcia sypiała tak od 2 miesiaca życia:szok:
Hehe, Roksi, 5:30 to już nie noc :-D.

U nas było spanie od 19.10 do 06.30. W nocy kilka pobudek krótkich ale sama zasypiała, wstałam 3 razy podać smoczka. Pogoda jednak sprawia, że chce mi się mimo wszystko spać :eek:

reklama
Do góry