reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

aj dziewczyny u mnie czas odchudzania zapadł się:-(, dziś wpiepszyłam ( jedzeniem tego sie nie da nazwać) mega pizze, ach. A jutro mykam na aerobik wodny, od poniedziałku znow wracam d zwykłego- chyba, że leń mnie znów dop[adnie:wściekła/y:
Odwiedziłam dziś ciucholand : kupłam dwie bluzki dziecięce i bluze- wydałam całe:-D:tak: 4,50

nie przejmuj sie :-p
ja obiecalam dzisiaj mezowi, ze jak wroci z pracy to podjade do Mc Donald's po jakies zarelko, bo bidulek kilka dni malo je przez tego wirusa i ma chec teraz na cos lepszego :sorry: a wiadomo jak juz pojade po cos dla niego to i sama cos wrzuce ;-)

kasia a ty jak sie czujesz?

reklama
nie przejmuj sie :-p
ja obiecalam dzisiaj mezowi, ze jak wroci z pracy to podjade do Mc Donald's po jakies zarelko, bo bidulek kilka dni malo je przez tego wirusa i ma chec teraz na cos lepszego :sorry: a wiadomo jak juz pojade po cos dla niego to i sama cos wrzuce ;-)

kasia a ty jak sie czujesz?

to żeby się znów nie rozchorował po jedzeniu z Mc Donald's:-Daaa! i jak ty gotujesz skoro to ma być coś lepszego?:-p;-)

I wszamalam zestaw i jest mi z tym dobrze :-p

to żeby się znów nie rozchorował po jedzeniu z Mc Donald's:-Daaa! i jak ty gotujesz skoro to ma być coś lepszego?:-p;-)

Ostatnio w ogole nie gotuje :-p
jadamy na stolowce :-D

Wkurzylam sie.
Pojechalam po zdjecia dla dziadkow i co? nie mam ich :wściekła/y:
Juz drugi raz probuje je wywolac i drugi raz komputer u fotografa nie potrafi odczytac pliku, a to najzwyklejszy jpg. No i jak sie tu nie wsciec? :angry:
Zostane bez prezentu :baffled:

soppana - to jest to!!!! my już na wiosnę ruszamy na rodzinne rowerowe wycieczki! jakie siedzisko kupisz? wiklinowe na kierownicę? plastykowe na bagażnik? ja bym chyba takie chciała - z szelkami

Wiklinowe nam się podobają, ale raczej wybierzemy taki fotelik na bagażnik, z racji tego ze Ignasia będzie wiózł M a ja jadąc z tyłu chciałabym mieć wszystko na oku;-) w Bydgoszczy jest taki leśny park gdzie mozna do woli jeździć, no ale najpierw tam sie trzeba dostać, my mamy na szczęscie blisko. Najlepiej było w kraku, kupiliśmy na pchlim targu rowery za 50 zł, potem 2 min nad wisłe potem na skałki... ech to były czasy;-):cool: mamy z Krakowa pozdrówcie smoka przy okazji:tak::-)

Witam
Ja mimo, że nie pracuję tez za weekendem tęsknię bo wtedy M jest w domciu a ja wyruszam na miasto :-):tak::tak:
Zamawiam dzisiaj też takie piękne słońce :-)

reklama
Do góry