reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hejka!!!

agutek - Zosia też ma taką sukienkę:-), szkoda, że tej zielonej niet:-(

ja się postu trzymam, wysprzatałam kuchnię i nic nie mamy do jedzenia:-Dczekam na teściową:sorry2:

lubicie Maję Sikorowską?? ostanio słucham namiętnie:happy2:

witam,
Elahar może posmaruj czyms rękę, zeby cię nie bolało:tak:

dzisiaj post, a ja zrobiłam męzowi kanapki do pracy z szynką:shocked2:, a na obiad rozmroziłam schabowy:-D, chyba nastąpi zmiana planów:baffled:

Smaruję cały czas. na oparzenia bardzo dobra jest Lignocaina. Kiedyś lekarka mówiła mi, że dobrze działa po wyrwaniu zęba a nawet przed wyrwaniem warto posmarować.
Niestety i ja zapomniałam, że dzisiaj post i najadłam się wędliny :baffled:

Majki Sikorowskiej jakoś nie kojarzę :baffled:

A mój synuś w ogóle za mną nie tęskni :-:)-:)-(

Mysle, ze chyba teskni :happy: W koncu jestes mama, a mama jest niezastapiona ;-)

Agutku co z ta fotka?

Wkleje, wkleje...nie mam zadnej aktualnej teraz i nie bardzo mam co wkleic. Ostatnie 2-3 dni jakas taka spiaca stale jestem, ze zagladam tu na troche a potem biore ksiazke i czytam do wieczora i jakos tak nie chce mi sie bawic w wgrywanie zdjec. Ale na pewno wkleje, obiecuje :tak:

lubicie Maję Sikorowską?? ostanio słucham namiętnie:happy2:

Nie znam, nie slyszalam...kto to?

witam sie po pracy
myslałam że troche poleniu****e a tu niestety moje dziecie łazi i sie domaga uwagi, a mnie sie tak nie chce.............
my dzisiaj tez poscimy, ten jeden dzień postu przestrzegam wiec na obiadek rybka a na kolacje sałatka i zero wędliny
spadam bo moje dziecko właśnie sra i znów nie mam chwili nawet żeby popisać na bb

Agutek, ty leniuchu :-p:-D

:sorry2::sorry2::sorry2:
rano jeszcze jakos mam energie, ale po poludniu jak wracam z pracy to tak mnie oczy szczypia i chce mi sie spac, ze szok (swoja droga juz w pracy kolo poludnia lapie mnie kryzys:sorry2:). Ide wczesnie spac, a jak sie juz poloze to wtedy nie moge zasnac :baffled: Kurde...jakies przesilenie wiosenne czy jak?:-D Mysle, ze to chwilowe. Jak przyjdzie weekend i do pracy nie bede musiala isc to mi przejdzie :-p

spadam bo moje dziecko właśnie sra i znów nie mam chwili nawet żeby popisać na bb

padlam :-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Też się uśmiałam. :-):-) A moja dzisiaj w ogóle bez kopy. Zjadła ze mną banana i chyba przez to.

Teraz ładnie usnęła. Pomachałam jej na dobranoc, ona do mnie i dzisiaj ani razu nie wstała żeby mnie jeszcze na chwile przywołać.
A w przesilenie wiosenne a właściwie porzedwiosenne to ja wierzę. Jak jest słońce to jakoś zawsze mam więcej siły i dłużej coś porobie wieczorem. A tak jak dzisiaj - deszczowo to zaraz kolacja, prysznic i telewizorek. Pewnie szybko usnę.

Do góry