reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam:-)
moja córcia nie spala od 23 do 2:30:crazy: strasznie płakała ząbki dawały ostro czadu:-(
a od 8 jakiś facet dobijał mi sie do drzwi bo chce zrbic jakiś pomiar czy się w mieszkaniu gaz nie ulatnia:angry: dobijał się do drzwi jak szalony:angry:
a moja córcia na dal śpi:-(

blueberry:-D

witam was strasznie zaspana... mojemu dziecku coś się pokręciło. zasypia już o 19 a potem punkt 2.57 budzi się i lazi po łóżku, trochę płacze trochę się bawi (moimi włosami!) i zasypia znów ok 4 a o 5 budzi się głodny, wypija flachę i śpi góra do 6.30:szok:
a ja ostatnio też mam problemy z zasypianiem, tylko że w przeciwienstwie do Agutka mam dużó energii:baffled: Ja Ignaś śpi a m siedzi na kompie to ja wtedy zmywam, prasuje albo piorę ( w rękach!!!):szok: Za to w dzień mi się nic nie chce, chyba się wybiore do lekarza zrobić sobie morfologie i może jakieś witaminy będe brać.

Witajcie :-)

My wstaliśmy dziś po 5 :szok: Ale to standarcik u nas.. :baffled:

malaga marsz do łóżka :-) Czy mężowi nie przeszkadza, że jeszcze siedzisz przed kompem?
Szczerze powiedziawszy - NIE :-) Już śpi :-p:-D On nie z tych, co to zaganiają żonę do łóżka, żeby ją trochę poprzytulać ;-):rofl2:

To samo chcialam napisac :-D

Witam sie :-) Jeszcze dzis i jutro i weekend. Jutro idziemy na urodziny do kolezanki - trzydzieste. Macie pomysl na prezent?
:-D:-D:-D blueberry, Agutek mojego m nie było, więc no problem. A nawet jak jest to ja raczej jestem z "tych" co malagi m :-D:-D:-D

Dzień dobry :tak:

Blueberry dobre :-):-D Lubię zaczynać dzień z uśmiechem :tak:

Roksi nie wesoło macie z tymi ząbkami :-(Czy ty masz w domu piecyk gazowy ? Bo u mnie też co jakiś czas sprawdzają czy się coś nie ulatnia. A ja tego piecyka nie cierpię :no:

A u nas dzisiaj nocka przespana od 19.30 do 6.00 :szok:
No i już po pobraniu krwi jesteśmy (kontrolne na żelazo i morfologia). Trochę krzyku było bo panie mocno rączkę cisnęły bo nic nie chciało lecieć. Niestety u mnie pobieranie krwi wygląda podobnie. Podobno za mało piję a moje dziecko podobnie. Jak wypija przez cały dzień (oprócz mleka) 120 ml to już jest sukces.
Jak wracaliśmy do domu to jakieś 3 m :angry: przed blokiem zasnął i teraz nie może się wyciszyć i zamiast spać łazi po łóżeczku :crazy: No nic może padnie za chwilę.

A ja dzisiaj wieczorem idę do okulisty i już nie jestem zadowolona bo za chwilę pozbędę się sporej kaski. Niestety u mnie szkła kosztują majątek bo z oprawkami nie szaleję a już na pewno nie teraz kiedy Szymek w ogóle ich nie szanuje :wściekła/y::no:

Witam się dopiero teraz, bo nie mogłam wejść na stronę BB:-D

u nas noce tez z przerwami, na herbatkę, chyba przynosi mu ulgę na zbolałe dziąsełka:tak:, jedzonko troszkę się poprawiło, bynajmniej wiem, że nie jest pusto w brzusiu:baffled:,

mam tonę prasowania i patrzę już na nią od 2 dni:no: , Soppana, jak to robisz, że masz tyle powera:szok: wieczorem

reklama
Do góry