reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A ja dzisiaj wieczorem idę do okulisty i już nie jestem zadowolona bo za chwilę pozbędę się sporej kaski. Niestety u mnie szkła kosztują majątek bo z oprawkami nie szaleję a już na pewno nie teraz kiedy Szymek w ogóle ich nie szanuje :wściekła/y::no:
Ja ostatnio zapłaciłam za okulary 500 zł :szok:. Ale 200 zł dostałam refundacji z pracy.

Zobaczcie, mam swój mały jublileusz na BB:-D:-D:-D:-D
Gratuluję :-D:-D:-D. Teraz nic nie będziesz pisać, żeby jubileusz się nie skończył? :-D

reklama
Roksi nie wesoło macie z tymi ząbkami :-(Czy ty masz w domu piecyk gazowy ? Bo u mnie też co jakiś czas sprawdzają czy się coś nie ulatnia. A ja tego piecyka nie cierpię :no:
mam piecyk gazowy:baffled: ale taki bez płomienia:tak: i dwa razy w roku przychodzi facet zrobić przegląd:tak:

Hej :-)

Gratuluję :-D:-D:-D. Teraz nic nie będziesz pisać, żeby jubileusz się nie skończył? :-D

:-D:-D no wlasnie ?? tylko tego nie rob :-D:tak:;-)

ja dzis troszke umeczona :eek: Malenka obudzila mi sie o 4 nad ranem i wyspana :szok: wzielam ja do lozka ,a ona sie smieje :szok::rofl2: i tak walczylam z nia jakas godzinke ,zeby usnela :sorry: ja ja lulalam ,a ona hihihi :sorry::-D:szok: normalnie juz sie przerazilam ,ze bede musiala jednak z nia wstac :baffled: ale na szczescie udalo sie :-D:tak: i pospala do 7:40 :tak:

Hej :-)
ja dzis troszke umeczona :eek: Malenka obudzila mi sie o 4 nad ranem i wyspana :szok: wzielam ja do lozka ,a ona sie smieje :szok::rofl2: i tak walczylam z nia jakas godzinke ,zeby usnela :sorry: ja ja lulalam ,a ona hihihi :sorry::-D:szok: normalnie juz sie przerazilam ,ze bede musiala jednak z nia wstac :baffled: ale na szczescie udalo sie :-D:tak: i pospala do 7:40 :tak:

Ja właśnie dlatego nie biorę mojej do łózka. :tak:Od razu zaczyna się bawić, skakać i ani myśli spać. :baffled:

dobre:-D
jak to gasnie?? co ma do tego okno? ja mam na prad :tak:
a tak przy okazji prądu, ostatnio dostałam 270zł za prąd:szok::szok::szok: myślałam że zawału dostane:angry: słyszałam że prąd podrożał ale aż tyle:szok:

jeszcze przyjdzie mi rozliczenie z podzielników c.o.:baffled: obym tym razem nie umarła:szok:

hejka!

o czym wy piszecie babeczki....Zosia obudziła się o 7 pogadała sobie i spaliśmy wszyscy do 8.30:-):-):-):-)

blueberry - widzę, że krakowianka zna się na artystach z tego miasta:-)faktycznie refleksyjne te piosenki ale mam teraz nastrój na taką muzykę:tak:

jak to gasnie?? co ma do tego okno? ja mam na prad :tak:

Tak działają te piecyki z płomieniem. Musi być obieg powietrza a przy zamknietych oknach plastikowych, które są przecież bardzo szczelne tak nie jest.

Ja za prąd dostałam 170 zł i awansem 2 faktury po 180 zł. + około 100 zł za gaz. Liczę jedynie na zwrot kosztów ogrzewania. W tamtym roku było 400 zł, zobaczymy ile w tym ale na pewno mniej. Rzeczywiście prąd i gaz podrożały. Zdzierają z nas ile mogą :no:

reklama
dobre:-D

a tak przy okazji prądu, ostatnio dostałam 270zł za prąd:szok::szok::szok: myślałam że zawału dostane:angry: słyszałam że prąd podrożał ale aż tyle:szok:

jeszcze przyjdzie mi rozliczenie z podzielników c.o.:baffled: obym tym razem nie umarła:szok:

No u nas też ktoś :-D nam kosmiczne rachunki przysyła :angry:
My co roku mamy zwrot za ogrzewanie ale co roku mniej bo nam zaliczki zmniejszają :no:

Ja właśnie jem warzywa z patelni - tak się nazywają :tak:, są pycha i coraz bardziej spać mi się chce, za oknem ściemnia się w tempie zabójczym, Mały śpi i ja chyba się kimnę :eek: chociaż miałam sprzątać ale w sumie nie jest bardzo brudno (podobno tylko ja widzę, że jest brudno:laugh2:)

Do góry