reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

u mnie z ciaza to pierwszy objaw to byly strasznie bolace piersi :tak::eek: (wczesniej mnie nie bolaly nawet przy @ ) a pozniej to oczywiscie brak @ ;-):-D

Ja właściwie przez pierwszy miesiąc nie miałam żadnych objawów. Spóźniała mi się @ więc zrobiłam test i okazało się że jestem w ciąży. A później przez 2 miesiące mdłości i w 4 powoli przeszły . Do końca całe szczęście mogłam pracować.

hejka!

ferie mi się kończą, buuuu:-:)crazy:

blueberyy - to jest poradnia przy szpitalu, trafiają do niej dzieci z problemami od urodzenia, zasadniczo jest się pod jej opieką przez rok, u nas tak będzie, bo wszytsko jest już w porządku:-):-):-)

Dzień Dobry!
My już dzisiaj po spacerku (pierwszy na własnych nóżkach :rofl2:). Fajnie było tylko się zmachałam strasznie bo moje dziecię strzela piruety co chwila. A teraz łazi po łóżeczku, nie może się zatrzymać :angry: No nic, mam nadzieję, że padnie w końcu. A otem jak pada to by spał i spał no ale mu nie daję dłużej niż 3 godziny bo później noc kiepsko wygląda :-(

Oj, przepraszam :zawstydzona/y:.
Spóźnione BUZIAKI dla Natalki i Zosi

A w sprawie wizyty u okulisty. No cóż, pan doktor był ze mnie dumny, że mniej przy kompie siedzę, i że to od razu widać (rok bez jakiegoś drastycznego pogorszenia to u mnie naprawdę sukces:tak:) no ale na lewym oku mam już +5,25 a na prawym + 4,75.
Co do soczewek to brałam je pod uwagę ale jest dużo "ale..."
Po pierwsze mając soczewki trzeba też mieć okulary a to już na prawdę spory wydatek. W moim przypadku same szkła do okularów bez pocieniania 320 zł, do tego jakieś oprawki bo Szymek stare mi zdemolował (cudem jeszcze sie trzymają :wściekła/y:) a szkła kontaktowe dla mnie też nie są takie tanie i na pewno nie do kupienia na allegro (mam astygmatyzm i jakiś pokopany kąt widzenia). No, tak z grubsza to tyle :-)

Ewelina wszystko gra, nie mam apetytu tylko, wogóle tak to żadnych objawów nie mam, tyle, że @ się spóźnia...

u mnie to nie był żaden wyznacznik, bo zawsze miałam z tym kłopot:baffled:, ale przez tydzień, zanim wpadłam na to, żeby test zrobic leczyłam się kleikiem ryżowym, bo myslałam, że mam rozstrój żołądka:-D,

a szkła kontaktowe dla mnie też nie są takie tanie i na pewno nie do kupienia na allegro (mam astygmatyzm i jakiś pokopany kąt widzenia). No, tak z grubsza to tyle :-)
Ja właśnie też mam astygmatyzm, ale kupowałam zwykłe soczewki. Dlatego widziałam nie całkiem dobrze w nich. Soczewki toryczne też można kupić na allegro, ale są france drogie :szok:.

Ja właśnie też mam astygmatyzm, ale kupowałam zwykłe soczewki. Dlatego widziałam nie całkiem dobrze w nich. Soczewki toryczne też można kupić na allegro, ale są france drogie :szok:.

:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie tymi normalnymi co nie całkiem dobrze w nich widziałaś :-D
No drogie a do tego okulary to już przegięcie cenowe jak dla mnie :no:

reklama

:-D:-D:-D rozbawiłaś mnie tymi normalnymi co nie całkiem dobrze w nich widziałaś :-D
No drogie a do tego okulary to już przegięcie cenowe jak dla mnie :no:
Kiedyś miałam mniejszy ten astygmatyzm i dobrze widziałam w zwykłych soczewkach, tylko musiały byś odrobinę mocniejsze. Nawet mi lekarz tak doradził wtedy. Ale wada się pogłębiła i widzę trochę niewyraźnie :-). Ale jak nie pracuję przy kompie, to mi to nie przeszkadza.

Do góry