reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Właśnie naprawiliśmy naszego kompa. Wdarł się jakiś wirus i wywalał nam internet ale jest już ok. :tak:
Magda też w końcu usnęła ale dała nam popalić nieźle w dzień. Jeść nie chciała, 2 razy zwróciła, zdrzemnęła się dopiero po 14 i cały czas marudziła. Nie wiem co jej było ale widzę, że u was też dzieciaki mają takie kryzysy :-(

Słońce u nas było super ale ja mojego z domu też nie wyciągnę, jest strasznym domatorem a ja odwrotnie, za długo nie posiedzę.
madzikm życzę wytrwałości w ćwiczeniach. Ja dalej działam w domu, trochę nieregularnie ale jakoś ciągnę a ostatnio to nawet zakwasów dostałam bo wyciągnęłam hantle i chyba przegięłam :baffled:

reklama
ja sie witam z samego ranka
dzisiaj siedze z Wiktoria w domu, ale nie poleniu****emy bo przychodza zaraz robotnicy co bedą nas podłączać do sieci z ciepłą wodą ( bo mamy jeszcze ten piecyk gazowy) wiec czeka nas rozwalanie ścian,wiercenie i takie tam....
moje dziecko znowu nie pośpi przy takich hałasach, dopiero jak wyjde z nia na spacer to może uśnie.
od wczoraj latam po necie i wyszukuje jakieś pyszności na urodzinki Wiktorii i za wiele to nie znalazłam:eek::baffled::baffled::baffled:

Dzień dobry :-).

Dziękujemy za życzonka :tak:.

Karolek tej nocy nie jadł i w dodatku śniadanko było dopiero o 6:30! Oby tak dalej :tak:. Rano wciągnął butlę do dna i chyba miał ochotę na więcej. Ale zanim bym zrobiła drugą porcję, to ochota pewnie by przeszła.

Witam:-)
moja córcia dała mi popalić w nocy:wściekła/y: budziła się i płakała nie wiadomo o co jej chodziło:baffled: jak zabierałam córcie do naszego łóżka to siedziała na nim i gadała:baffled:
oj nie wyspałam się:-(

Gorące buziaki dla Karolka!!!!

Najlepsze życzonka dla Boryska i Karolka!!!
U nas nocka w miarę, chociaż z usypianiem dalej nie jest kolorowo :no:
Nasze dziecko nie może się zatrzymać, coraz częściej wszyscy wspominają o ADHD i już sama nie wiem. W sumie ja jako dziecko byłam bardzo nerwowa i nadpobudliwa :-( tyle, że wtedy nikt nie wiedział co to adhd... Echh, Mały męczy się tylko strasznie.

A z rzeczy miłych to wczoraj nabyliśmy pierwsze butki dla Szymka (w sumie dwie pary). Super są! Mam nadzieję, że są super ale o tym przekonamy się na spacerku, niedługo idziemy podreptać sobie :tak:

reklama
Witam :tak:
Fajnie się obudzić jak słońce za oknem i dziecko przespało całą nockę. Niestety poodkrywała się znowu ale zakładam jej teraz kamizelkę polarkową i nawet jak się odkryje to nie marźnie :tak:
Uciekamy więc na spacerek.

BUZIAKI DLA KAROLKA I BORYSKA:tak: I SPóźNIONE DLA SZYMKA

Do góry