reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzien dobry paniom :-)

11 cm to chyba 18-stka. Nie jest tak źle, coś na pewno znajdziesz :-).

no wlasnie musze sie przejsc, bo od ostatniego razu (jakies 3 miesiace temu) to moze troche jej ta noga urosla? nie wiem ile wtedy cm miala...moze akurat cos znajde dla niej, oby :sorry: teraz jezdzi w wozku w takich niemowlecych papuciach, ale juz robia sie jej za male :baffled: a pewnie tez niebawem ruszy, wiec cos tam na te nogi powinna juz miec ;-)

reklama
a ja sie witam w walentynkowy poranek
jestem jakas niewyspana bo wstałam o 6:30 przez mojego m, bo on do pracy wiec cały dom na nogach, trudno jakoś przeżyje
moja Wiktoria uwielbia Feela, tańczy przy każdej ich piosence.........
zmykam się szykowac a Wamzyczę udanego dnia i dużo buziaków od Waszych M

Witajcie kochane marcowki:-)

Chyba trzeba mieć 2 pary: takie zabudowane i drugie sandałki.
my mamy juz adidaski nike więc pełne butki są:tak: drugi dokupię takie półbuty z Bartka:tak: a sandałki na lato to jeszcze nie wiem czy Bartek:baffled: w sumie na okres wiosna-lato 3 pary dla dziecka chyba wystarczą:confused:

coś nie umiem dac linka:baffled:, chodzi mi o Buty DAWID, też mają znak zdrowej stopy i są śliczniutkie
buty Dawid są robione przez brata czy syna bo nie pamiętam co ma Bartka:tak: tak mi sprzedawca mówił w sklepie:tak:

a ja sie witam w walentynkowy poranek
jestem jakas niewyspana bo wstałam o 6:30 przez mojego m, bo on do pracy wiec cały dom na nogach, trudno jakoś przeżyje
moja Wiktoria uwielbia Feela, tańczy przy każdej ich piosence.........
zmykam się szykowac a Wamzyczę udanego dnia i dużo buziaków od Waszych M
Feel jest fajny:tak: u mnie na topie jest piosenka Jak anioła głos:-)

Buziaki dla Gwiazdełki!!!! nie mogę powiększyć bo edytuje ale chyba widać

Dzień dobry :-). W nocy Karolek obudził się o 2:00. Dałam pić - nie pomogło, zmieniłam pieluchę - nie pomogło, dałam flachę - pomogło, zasnął. A na kolację zjadł 200 ml gęstej kaszki :baffled:.
i już przy kompie?? teraz zmykaj do Karolka!:-D
Już spał :-D

Feel jest fajny:tak: u mnie na topie jest piosenka Jak anioła głos:-)
A ja nie kojarzę :zawstydzona/y:

moja na noc tylko 90ml wypila, a potem dobila reszte do 200ml...cos jej apetyt znowu zniknal:dry:
ma jakies takie fazy na jedzenie i nie jedzenie i tak na zmiane :-p

dziekujemy za pamiec :-)

reklama
Do góry