reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam wszystkich cieplutko, choć za oknem u nas - 8. Nas też dziś cały dzień nie ma, mała u tesciowej a ja mam zjazd. Miłego dnia

madzikm świetne butki

reklama
Witam się i ja :-). Jeden dzień mnie nie było i tyle do nadrobienia :szok:. A nie było mnie, bo zostawiłam komputer w pracy.

Wczoraj byliśmy u mojego taty w nowym mieszkaniu. Karolek się zaprzyjaźnił z suką wilczycą, chciał jej dać buzi :-D.

na allegro ale tylko na tych akcjach gdzie są podane dokładne wymiary
Zastanawiam się, czy w sklepie nie jest taniej. Bo ludzie nieraz kupują w sklepie i sprzedają na allegro takie markowe ciuszki.

blueberry ma od marca zacząć, liczę na dobre ceny po potrzebuję smoczków;-)
A jakie smoczki Cię interesują? Bo Aventu nie będzie :no:. Ceny na allegro są takie, jak w hurcie :szok:. Chyba na początek będzie tylko TT i może jakieś ciuszki (ale takie zwykłe, polskie).

Jak Mały sie wyspał to pojechaliśmy poszukać dla mnie okularów bo dla mnie oprawki znaleźć jest trudno ale mam jednego sprawdzonego optyka i udało się ale humor mi się pogorszył bo sześć stówek pęknie a to i tak najtańsza wersja (jedne z najtańszych oprawek i niepocieniane szkła):angry:
Ja w Vision Express zapłaciłam 500 zł za szkła połowicznie pocieniane i oprawki nawet nie najtańsze. Jakiś rabat był na oprawki.

witam sie i ja :-)

mam prosbe czy ktoras mogla by wstawic linka z tymi bucikami?? bo ja niewiem jak je zobaczyc :baffled::zawstydzona/y:

moja coreczka dzisiaj obudzila sie uwaga...o 4:30 nad ranem :szok: i spac wogole nie chciala :no: dopiero po 6 przysnelysmy na jakies 2-3godzinki :tak:

Ewo przesyłam ci "wirtualnego kopniaka" :-D:tak::rofl2: ja też nie lubie chodzić do lekarzy ale jak ma to ulżyć? :sorry:

Dziękuję wszystkim za motywację:-), moźe poskutkuje, szczególnie że znów boli mnie gardło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pytanie: dlaczego w tym roku tyle razy choruję?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nie było mnie przez godzinke a moje Dziecie na czole ma wielkiego guziora, tatuś nie przypilnował a Wiktoria styknęła sie z framugą......

To ja nie będę pisać co się stało u Nas:-( Efekt jest taki, że córcia ma "objechany" nosek, aż krew się polała. Stało się wczoraj, a dziś na szczęście już nie wygląda tak źle, zrobił się już strupek. Guzy i siniak to u córci normalne, tylko że ona nie płacze jak się uderzy, więc nawet nie wiem skąd te "obrażenia".

To ja nie będę pisać co się stało u Nas:-( Efekt jest taki, że córcia ma "objechany" nosek, aż krew się polała. Stało się wczoraj, a dziś na szczęście już nie wygląda tak źle, zrobił się już strupek. Guzy i siniak to u córci normalne, tylko że ona nie płacze jak się uderzy, więc nawet nie wiem skąd te "obrażenia".

Moja też twardziel jak się uderzy to nie płacze, chyba że bardzo mocno. A podrapany nosek też ma często. Chociaż ostatnio to ja z takim nosem chodziłam ;-)

hej!

agutek - dzięki za poprawienie linka, a co było nie tak? bo ja się długo męczyłam:zawstydzona/y:

i lepiej się już czujesz?

rybka - przeżywasz bardzo wizytę u gina?

bernadettka - a co studiujesz? i jak sprawuje się baby spider?

roksi - pani mówiła, że to są butki dla szczupłej, normalnej nożki, dla dzieci o wysokim podbiciu się nie nadają, a Natalka jaką ma nóżkę?

reklama
Ewelina a niewiesz gdzie u nas w Bydgoszczy sprzedaja buciki tej firmy "Bartka"? :sorry2: bo ja nie kojarze ,zebym widziala taki sklep :no:

Do góry