reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry GRATULACJE!!!!
ja podobnie jak Fredzik patrze na rozmiary, chyba że kupuje takiej marki która znam typu h&m i wiem że będą mieli zawyżona rozmiarówkę, ale dam znać moim kumpelom, że masz taki sklepik.....i trzymam kciuki żeby się rozwijał szybciutko!!!!
jak czytam o waszych cycuszkowych przebojach to z jednej strony się ciesze że nie karmiłam....kurcze jakbym teraz miała "walczyć" z Wiką która nie chce innego mleka to nie wiem czy bym dała radę....ale z drugiej strony to zawsze zdrowsze mleko.
lece sie szykowac do pracy, miłego dnia wam życzę

reklama
Dzień dobry :-). Właśnie szukam w necie rozmiarówki Kolorino. Jak znajdę, to uzupełnię :tak:.

A poza tym jak zwykle - nocka przerywana, ale w sumie nienajgorsza.

Bernadettko, nie wiem czy można. A nie da się usunąć tej kurzajki? :-) A to ma być ślub kościelny, czy cywilny? Jak cywilny, to myślę, że można ;-)

hejka
nocka koszmarna :szok:
praktycznie co godzine pobudka z placzem...posmarowalam 2 razy dziasla zelem i jakos spala, ale nie wiem czy to przyczyna...nic nie wiem zreszta :dry:

a wczoraj mloda wylala na siebie farbe do malowania scian :baffled:

uwaga moje dziecko jeszcze śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
w nocy rewelacja pobudka na butle była o 6:40:tak:
w ogóle to Witam:tak:

Witam :tak:
U nas nocka w miarę spokojna, tylko wstaję 1-2 razy żeby przykryć Madzię i pomóc jej się normalnie położyć bo tak się jakoś powygina, że w końcu jej niewygodnie a sama nie daje rady "poprawić się" :-):baffled:

Agutek no nieźle. Moja zdążyła kiedyś wysypać na siebie puder bo mamy w takiej większej torebce. :tak: Raz dałam jej budyń do zabawy też rozgryzła torebkę i wysypała na siebie. Ściągałam z niej odkurzaczem :tak: i to jej się akurat podobało.

z tymi wymiarami faktycznie racja - ostatnio kupilam body, ktore mialo byc na zapas, a jest na styk i za chwile bede musiala je odlozyc, bo lewdo zakladam corci :dry:
nie trafiony zakup niestety....inna rozmiarowka :eek:

Witam się,

usypiałam własnie Piotrusia bitą godzinę:szok::no:, od kiedy nauczył się wstawać, robi to z prędkościa światła:szok:, (a ja się już zaczynałam martwić), po 50-tym razie, zaczał przymykac oczy i wtedy wyskoczyła nam kupka:baffled:, no i mi się znowu rozbudził:-D, ale przed chwilką padł, mam 2h dla siebie:tak::tak::tak:,tzn moge sie brac za prasowanie:-D:-D:-D

beradettko, a z tym, że takie maluchy jeszcze nie rozumią, to nie jest tak do konca prawda;-), ja Piotrka nauczyłam, że nie wolno dotykac moich okularów, za każdym razem mówiłam mu nie wolno i teraz juz go nie interesują:tak::happy2:,
a mój tez sie złości przy przebieraniu, widzę to po jego minie, bo potrafi nawet zmarszczyc czoło:szok::baffled:, ale staram sie go wtedy rozsmieszyć i mięknie;-)

blueberry, a fredzik ma racje teraz przydałyby sie bodziaki z krótkim rekawem:tak:,

a co do rozmiarów, to się nigdy nie trafi, po prostu trzeba brać na wyrost, albo mierzyć:blink:

blueberry, a fredzik ma racje teraz przydałyby sie bodziaki z krótkim rekawem:tak:,

a co do rozmiarów, to się nigdy nie trafi, po prostu trzeba brać na wyrost, albo mierzyć:blink:
Heh... A ja specjalnie wybierałam z długim, bo mi się wydawało że z krótkim są mniej praktyczne :-). Pamiętam, że w zeszłym roku body z krótkim rękawem tylko w największe upały się przydawało.

Heh... A ja specjalnie wybierałam z długim, bo mi się wydawało że z krótkim są mniej praktyczne :-). Pamiętam, że w zeszłym roku body z krótkim rękawem tylko w największe upały się przydawało.

Blueberry, ja cały czas zakładam krótki rękaw pod bluzeczki, długi tylko pod koszule i czasmi na noc pod piżamkę, bo sie odkrywa:tak:

reklama
Do góry