reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Aga miłego lotu:-D:-D
No a my po zakupach i torty już zamówione: wzięłam jeden z kubusiem i prosiaczkiem a drugi ze zdjęciem Wiki;-);-)a najwazniejszy zakup to wiaderko i komplet zabawek do piaskownicy tzn. nad morze:-D:-Dja już myślę o urlopie:-D:-D

Dobry wieczór :-D. My dzisiaj mieliśmy imprezkę u dziadka. Karol dostał rowerek i pluszowego delfina, którego na razie się boi :-).

Ewa, powodzenia. A co robisz w tej pracy? Co do twoich dolegliwości, mam nadzieję że to nic poważnego. Mnie też często boli głowa - na przykład dzisiaj rano mnie tak bolała, że już chciałam odwołać imprezę. Na szczęście przeszło :-).

Aga22, wracaj do nas szybko :-).

No Agutek, jaktam sprzątanie ?? Mnie najbardziej po imprezach to właśnie sprzątanie złości...
Ja za Was dziewczynki jutro nie pójdę, bo sama musze iść :(

Witam wszystkie marcóweczki po mojej prawie 2 tyg nieobecności, stęskniłam się za naszymi pogaduchami:-D:tak:.
Co prawda do domu wracam dopiero koło piatku, ale udało dossać mi się do komputera:-D:-D:-D
Tak więc zyczę miłego wieczorku i przesyłam buziaki.

:baffled:dzień dobry , my dzisiaj zaliczyłyśmy pobudke o 6:baffled: przez tatusia:baffled::baffled:
Wika buszuje juz po pokoju a ja sie musze troche ogarnąc

Miłej pracy Dziewczynki

reklama
dzien dobry

jak zgram z aparatu to wstawie ;-)
juz w pracy :rolleyes:
blogoslawie zmywarke...bez niej chyba bysmy zmywali do tej pory :-D chociaz to pakowanie i rozpakowywanie to okropna robota, na szczescie maz wzial ja na siebie :sorry:
musze zjesc jakies sniadanie - milego dnia :-)

Do góry