reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi, nie bij, toć nie ja ją wymyśliłam :no: A o fluoryzację pytałaś? :-p
:ninja2:

witam pozna pora ;-)

Madzikim a dlaczego juz nei chcesz quinny?? ja wlansie chce zmienic spacerowke i chcialam kupic quinny zapp :tak: czy moze odradzacie?
a meza napewno nakrecisz :tak: moj tez na poczatku krecil nosem :sorry2: ale teraz juz luzik i wlasnie wczoraj szukalam na allegro jakiejs fajnej i wlasnie ta mi wpadla w oko ;-)
WÓZEK SPACEROWY QUINNY ZAPP Z WYS.0ZŁ OD SS (349590055) - Aukcje internetowe Allegro ten jasy zielen mi sie widzi :tak:(zielonkawozolty)
Aga mnie się jeszcze podoba ten turkusowy:tak: quinny ma super kolorki takie jak lubię żywe:tak: ja juz deklarowalam że przy drugim kupię qunny buzz:-) no chyba że do tego czasu mi się odwidzi:-D

a u mnie w mieście jeździ bardzo dużo Mutsy w tym roku to totalny wysyp:baffled: nie ma spacerużebym Kogoś z Mutsy nie spotkała:szok:

moja córcia spała do 7 i muszę powiedzieć że ta kaszaka bardzo ją syci i nie budzi się w nocy:-)

reklama
u nas kiedyś Mutsy w ogóle nie było...jeździliśmy tylko my i jeszcze taka jedna babka :-p
a teraz coraz częściej spotykam na mieście :tak:

Dzień dobry :-)

Ja akurat obchodzę 20 kwietnia imieniny :tak:.

Fredzik, to jak dostałaś paczkę ode mnie to nie popatrzyłaś na nadawcę? Ja bym popatrzyła :-D.

Co co fluoryzacji - ostatnio w gazecie przeczytałam, że fluor w kroplach i tabletkach już nie jest zalecany, bo taka fluoryzacja jest mało skuteczna i mogą się zrobić plamy na zębach. Tylko zalecają, żeby zęby smarować fluorem lub lakierować.

My też pospaliśmy dzisiaj do 8, ale co z tego, jak w nocy były chyba3 pobudki...

Witam
U nas Madzia całą noc przespała od 20 do 8 :-) Słońce świeci i w końcu się ruszymy na dwór ale najpierw kawa :tak:
Ja jeszcze wózka nie zmieniłam ale też coś szybko muszę kupić bo nie ma sensu dźwigać tego dużego zwłaszcza, że i tak córa głównie chce chodzić sama.

My dziś jeszcze siedzimy w domku, ale jutro idziemy już na spacerek :tak:
Mam tylko nadzieję, że pogoda się nie popsuje ;-)

Moje dziecko śpi, ale zapewne zaraz wstanie.
Ja już oględnie sprzątnęłam chatkę i zaraz szykuję obiad.
Daaaawnooo nie gotowałam tak codziennie :-D

Zastanawiam się jaki rozmiar nasze dzieciaki będą nosić latem?
Teraz już chyba tak szybko nie rosną nie?

WITAM!!!!
Nie było nas tu jakies trzy miesiące....Ominęły nas ważne sprawy, dni i radości forumowe. Wszystko przez prace, studia, obowiązki i przyjemności związane z byciem Mamą.
Wszystko u nas w najlepszym porządku, oprócz braku czasu :baffled:. Nie raz potrzebowałam Waszego wsparcia i rady - dlatego dołączamy z powrotem.:tak:

Z nowości - uczęszczamy raz w tygodniu na zajęcia Kreatywki. Słyszałyście?
kreatywka.pl | Start

My wróciłyśmy ze spacerku. Byłoby super gdyby wiatr tak mocno nie wiał. Ale i tak 2 godziny biegania to dobrze bo teraz córa dostała butle mleka i właśnie usnęła.

Z nowości - uczęszczamy raz w tygodniu na zajęcia Kreatywki. Słyszałyście?
kreatywka.pl | Start

Witaj kamilas :tak:
Ja też bardzo chciałam na to chodzić ale u nas jest spotkanie o 13 a wtedy moja Madzia śpi w najlepsze. Chodzą moje znajome z dziećmi i bardzo sobie chwalą. Może za jakiś czas nam też się uda

kamilas witaj z powrotem..mam nadzieję, że już nam nie uciekniesz ;-)
fajne te zajęcia..u nas takiego czegoś nie ma niestety...

jezuuu..moje dziecko jeszcze śpi, a 1,5h temu czekałam na pobudkę już :szok:

Witam :-)

Roksi ten quinny buzz tez mi sie strasznie podoba ale ja chce tylko spacerowke a on jest ze wszystkim :sorry2:

Agutku dzieki za linki poczytalam troszke i teraz to juz sama nie wiem co mam zrobic :no: kupic czy nie??:sorry2: o to jest pytanie :happy: a i ogladalam to spacerowke co masz Ty i blueberry ale ona droga strasznie :szok: co ona takiego ma ,ze tak sie ceni??

Kamilas witamy :-)

reklama
Do góry