A
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Ale kurierem wysłali podobno.
Zgadłaś.
no to git

dojdzie jutro, spoczko;-)
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dobranoc, dobranoc 

S
szalona mama
Gość
kuku 
nie mam siły pisać :-(,właśnie skończyłam moje słupki odrabiać...
blueberry, Agnieszka? w szoku jestem :-) Wyjaśnię, coby niedomówień nie było. Bardzo ładnie ale myślałam, że jakoś inaczej. To miałaś imieniny 20? A Agutek?
a co do paczki to spoko, mamy czym jeść na razie chociaż Szymek strasznie gryzie te łyżeczki ostatnio.
A tak w ogóle to w czasie jedzenia operuje dwoma a mnie jedna została bo jedna gdzieś poszła sobie...
A tych nowych (krótkich) to chyba 8 szt jest i dobrze bo one jakoś nóżek dostają.
roksi, nie bij, toć nie ja ją wymyśliłam
A o fluoryzację pytałaś? 
madzim, my mamy ARTI, kupiliśmy używany za stówkę i powiem wam, że jak się rozwali (ale nie zanosi się) to kupimy nowy
Na razie jestem z niego bardzo zadowolona a używamy już trochę. Też mi się nie chce jaguara wyciągać choć zawala kawałek sypialni 
Chyba po weekendzie majowym (nie wiem jeszcze który zabrać, mąż mówi że spacerówkę ale po lasach i polach spacerówką jeździć ?) czeka go eksmisja na strych do rodziców
madzim, ależ mi frajdę tą marchewką zrobiłaś, nawet teraz bym jeszcze zjadła
Dobranoc

nie mam siły pisać :-(,właśnie skończyłam moje słupki odrabiać...
blueberry, Agnieszka? w szoku jestem :-) Wyjaśnię, coby niedomówień nie było. Bardzo ładnie ale myślałam, że jakoś inaczej. To miałaś imieniny 20? A Agutek?
a co do paczki to spoko, mamy czym jeść na razie chociaż Szymek strasznie gryzie te łyżeczki ostatnio.
A tak w ogóle to w czasie jedzenia operuje dwoma a mnie jedna została bo jedna gdzieś poszła sobie...
A tych nowych (krótkich) to chyba 8 szt jest i dobrze bo one jakoś nóżek dostają.
roksi, nie bij, toć nie ja ją wymyśliłam

madzim, my mamy ARTI, kupiliśmy używany za stówkę i powiem wam, że jak się rozwali (ale nie zanosi się) to kupimy nowy

Chyba po weekendzie majowym (nie wiem jeszcze który zabrać, mąż mówi że spacerówkę ale po lasach i polach spacerówką jeździć ?) czeka go eksmisja na strych do rodziców
madzim, ależ mi frajdę tą marchewką zrobiłaś, nawet teraz bym jeszcze zjadła

Dobranoc
ewa0381
Fanka BB :)
Mój mąż tez miał tomografię głowy ale on kontrast pił.

a feto ja już wolę w żyłę
![]()

Ja też wolę w żyłę, bo jak się nastawię, że coś jest niedobre, to nie przełknę.

On to też ledwie wypił. Ja miała bym problemyObym nigdy nie musiała.
To mnie nastraszyłyście. Teraz będę umierać do poniedziałku.
Wczoraj wzięłam córcię ze sobą, najpierw poszłam z nią do pediatry, a potem sama do neurologa. U pediatry nie było nikogo, bo byliśmy prywatnie, a u neurologa tłum ludzi

Sandi
witam pozna pora ;-)
Madzikim a dlaczego juz nei chcesz quinny?? ja wlansie chce zmienic spacerowke i chcialam kupic quinny zapp
czy moze odradzacie?
a meza napewno nakrecisz
moj tez na poczatku krecil nosem
ale teraz juz luzik i wlasnie wczoraj szukalam na allegro jakiejs fajnej i wlasnie ta mi wpadla w oko ;-)
WÓZEK SPACEROWY QUINNY ZAPP Z WYS.0ZŁ OD SS (349590055) - Aukcje internetowe Allegro ten jasy zielen mi sie widzi
(zielonkawozolty)
Madzikim a dlaczego juz nei chcesz quinny?? ja wlansie chce zmienic spacerowke i chcialam kupic quinny zapp

a meza napewno nakrecisz

WÓZEK SPACEROWY QUINNY ZAPP Z WYS.0ZŁ OD SS (349590055) - Aukcje internetowe Allegro ten jasy zielen mi sie widzi

A
Agutek
Gość
dzień dobry :-)
dziś troszkę dłużej pospałyśmy, tyle że zaczyna mi się nos zapychać
Fredzik ja imieniny obchodzę 21 stycznia ;-) chyba większość Agnieszek tak świętuje :-)
ewo będzie dobrze, nie bój się. Zleci...tylko pamiętaj nie idź sama na to badanie, bo na kontrast różnie się reaguje.
Aga madzikm rezygnuje z quinny speedi sx - to taki normalny wózek wielofunkcyjny - na rzecz parasolki właśnie.
Tutaj masz opinię o Zappie dziewczyny, która testuje wózki https://www.babyboom.pl/forum/1374631-post22.html
A tutaj cały ten wątek, w którym możesz sobie poczytać opinie o różnych wózkach:
https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...iada-jakies-opinie-pomozcie-6265/#post1374631
dziś troszkę dłużej pospałyśmy, tyle że zaczyna mi się nos zapychać

Fredzik ja imieniny obchodzę 21 stycznia ;-) chyba większość Agnieszek tak świętuje :-)
ewo będzie dobrze, nie bój się. Zleci...tylko pamiętaj nie idź sama na to badanie, bo na kontrast różnie się reaguje.
Aga madzikm rezygnuje z quinny speedi sx - to taki normalny wózek wielofunkcyjny - na rzecz parasolki właśnie.
Tutaj masz opinię o Zappie dziewczyny, która testuje wózki https://www.babyboom.pl/forum/1374631-post22.html
A tutaj cały ten wątek, w którym możesz sobie poczytać opinie o różnych wózkach:
https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...iada-jakies-opinie-pomozcie-6265/#post1374631
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
cześć:-)
a wiecie, że mój Piotrus jeszcze spi
i cała noc spał

z tylko jedną pobudką na łyk herbatki,
dzieci na prawdę mogą tyle spać? dla mnie to normalnie szok
chyba wychodzimy na prostą ze snem i z chorobą też, tym razem był to niewielka infekcja gardełka
,
miłego dnia;-)
a wiecie, że mój Piotrus jeszcze spi

dzieci na prawdę mogą tyle spać? dla mnie to normalnie szok

chyba wychodzimy na prostą ze snem i z chorobą też, tym razem był to niewielka infekcja gardełka

miłego dnia;-)