reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
kuku :happy:
nie mam siły pisać :-(,właśnie skończyłam moje słupki odrabiać...

blueberry, Agnieszka? w szoku jestem :-) Wyjaśnię, coby niedomówień nie było. Bardzo ładnie ale myślałam, że jakoś inaczej. To miałaś imieniny 20? A Agutek?
a co do paczki to spoko, mamy czym jeść na razie chociaż Szymek strasznie gryzie te łyżeczki ostatnio.
A tak w ogóle to w czasie jedzenia operuje dwoma a mnie jedna została bo jedna gdzieś poszła sobie...
A tych nowych (krótkich) to chyba 8 szt jest i dobrze bo one jakoś nóżek dostają.

roksi, nie bij, toć nie ja ją wymyśliłam :no: A o fluoryzację pytałaś? :-p

madzim, my mamy ARTI, kupiliśmy używany za stówkę i powiem wam, że jak się rozwali (ale nie zanosi się) to kupimy nowy :-p Na razie jestem z niego bardzo zadowolona a używamy już trochę. Też mi się nie chce jaguara wyciągać choć zawala kawałek sypialni :baffled:
Chyba po weekendzie majowym (nie wiem jeszcze który zabrać, mąż mówi że spacerówkę ale po lasach i polach spacerówką jeździć ?) czeka go eksmisja na strych do rodziców
madzim, ależ mi frajdę tą marchewką zrobiłaś, nawet teraz bym jeszcze zjadła :-p

Dobranoc

Mój mąż tez miał tomografię głowy ale on kontrast pił.

:szok::szok::szok:

a fe :baffled: to ja już wolę w żyłę :sorry2::-D

:-D:-D:-D

Ja też wolę w żyłę, bo jak się nastawię, że coś jest niedobre, to nie przełknę :no:.

:tak::tak::tak:

On to też ledwie wypił. Ja miała bym problemy :no: Obym nigdy nie musiała.

To mnie nastraszyłyście. Teraz będę umierać do poniedziałku.
Wczoraj wzięłam córcię ze sobą, najpierw poszłam z nią do pediatry, a potem sama do neurologa. U pediatry nie było nikogo, bo byliśmy prywatnie, a u neurologa tłum ludzi:wściekła/y::wściekła/y: Czekałyśmy 2 godziny:wściekła/y: Córcia zaczepiała wszystkich, czytała z ludźmi gazety, gadała do nich, biegała po korytarzu, tańczyła itd. Zadziwiła mnie, że tyle wytrzymała szczególnie, że do lekarza weszłam dopiero o 20ej.

witam pozna pora ;-)

Madzikim a dlaczego juz nei chcesz quinny?? ja wlansie chce zmienic spacerowke i chcialam kupic quinny zapp :tak: czy moze odradzacie?
a meza napewno nakrecisz :tak: moj tez na poczatku krecil nosem :sorry2: ale teraz juz luzik i wlasnie wczoraj szukalam na allegro jakiejs fajnej i wlasnie ta mi wpadla w oko ;-)
WÓZEK SPACEROWY QUINNY ZAPP Z WYS.0ZŁ OD SS (349590055) - Aukcje internetowe Allegro ten jasy zielen mi sie widzi :tak:(zielonkawozolty)

dzień dobry :-)

dziś troszkę dłużej pospałyśmy, tyle że zaczyna mi się nos zapychać :dry:

Fredzik ja imieniny obchodzę 21 stycznia ;-) chyba większość Agnieszek tak świętuje :-)
ewo będzie dobrze, nie bój się. Zleci...tylko pamiętaj nie idź sama na to badanie, bo na kontrast różnie się reaguje.
Aga madzikm rezygnuje z quinny speedi sx - to taki normalny wózek wielofunkcyjny - na rzecz parasolki właśnie.
Tutaj masz opinię o Zappie dziewczyny, która testuje wózki https://www.babyboom.pl/forum/1374631-post22.html
A tutaj cały ten wątek, w którym możesz sobie poczytać opinie o różnych wózkach:
https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...iada-jakies-opinie-pomozcie-6265/#post1374631

reklama
cześć:-)

a wiecie, że mój Piotrus jeszcze spi:szok: i cała noc spał:szok::szok::szok: z tylko jedną pobudką na łyk herbatki,
dzieci na prawdę mogą tyle spać? dla mnie to normalnie szok:szok:

chyba wychodzimy na prostą ze snem i z chorobą też, tym razem był to niewielka infekcja gardełka:tak:,

miłego dnia;-)

Do góry