reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku dzieki za linki poczytalam troszke i teraz to juz sama nie wiem co mam zrobic :no: kupic czy nie??:sorry2: o to jest pytanie :happy: a i ogladalam to spacerowke co masz Ty i blueberry ale ona droga strasznie :szok: co ona takiego ma ,ze tak sie ceni??

droga?
jane energy można kupić już za 499zł, a quinny zapp na allegro jest za ponad 600zł ;-)

reklama
Roksi ten quinny buzz tez mi sie strasznie podoba ale ja chce tylko spacerowke a on jest ze wszystkim :sorry2:
wiem;-) mnie też się nie chce wyciągać mojej kobyły:-D myślałam żeby go sprzedac ale zostawie jeszcze na zime:tak:
Natalcia uwielbia wózek nawet jak stoi w domu to ciągle do niego wchodzi:szok:

a ja opycham wózek po lecie, bo z kolei wydaje mi się, że córa w ogóle już nie będzie chciała w nim jeździć :szok:

już teraz robi problemy...ostatnio wyszliśmy z casuaplayem na dwór i zakupy...
efekt był taki, że pchaliśmy pusty wózek, a w sklepie mąż jechał z młodą w koszu na zakupy a ja obok jak głupia z pustym wózkiem zaiwaniałam :-D

mam tylko nadzieję, że ktoś kupi ten wózek :rofl:

reklama
Heloł!

blueberry, wszystkiego najlepszego !!! No widzisz, gapa jestem i nie przeczytałam, wiedziałam, ze to od ciebie i pewnie dlatego a poza tym bardziej interesowała mnie zawartość a nie koperta :-)

kamilas, witaj! Fajne te zajęcia ale u nas ich nie ma :-(

A moje dziecko wyhasało sie na dworze z trójką prawie rówieśników :tak: O rany, ale dawali czadu, niedługo ogródek przed blokiem zniknie bezpowrotnie. Padł od razu po powrocie i śpi już prawie dwie godziny.
No i dostał pierwszego buziaka :-p ... od dziewczyny rzecz jasna :-) I to jakiej ładnej...

Idę i ja na chwilę rozprostować kości bo nie ukrywam, ze mnie też te zabawy plenerowe umęczyły

Do góry