reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

U nas popadało. Byliśmy dzisiaj na sankach i ulepiliśmy bałwana. Karol chciał go zabrać do domu :-D. Ogólnie fajny zimowy spacerek :tak:

Soppana, ja tam się nie dziwię że jesteś zmęczona jak tak pracujesz na okrągło. Może jakiś preparat wzmacniający by ci pomógł, ale nie znam się na tym :sorry2:

My tez byłyśmy na sankach:tak: młoda zjadła obiad i poszła spać:tak: a ja umyłam włosy i trzymam odżywkę pod ręcznikiem:tak:
soppana może za nim coś weźmiesz wzmacniającego to zrób może ten test dla świętego spokoju;-) ja też jestem ostatnio ospała:sorry:

Pewnie ze by sie przydało ale jak znam siebie to nie zrobie,poczekam do następnej @ i wtedy bede myśleć. Na dziś postanowiłam lepiej jeść,jakies sałatki do pracy robic a nie tylko kanapki i śmieciowe jedzenie. Jakis sok warzywny może...
Miloku rozpakuj sie juz bo luty za pasem:)

reklama
Do góry