reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja dziś od rana biegała bez pampka w samych rajstopach:tak: więc mama tłumaczyła, pokazywała gdzie co i jak;-) jestem w kuchni i nagle słyszę famfary z nocnika:szok: biegnę do pokoju patrzę a tu siku w nocniku:-) a córcia rajtki na pupie więc matka dumna z córci że się udało i mało tego sama sobie rajtki wciągnęła na pupę:tak: do momentu jak ją przytuliłam okazało się że rajty zlane:confused2: więc wychodzi na to że przez rajstopy wysikała się do nocnika:confused2:

ale się uśmiałam:-D:-D:-D,

a co do grzeczności dzieci, to mój jest grzeczny, ale nie chce się sam bawic, to w sumie chyba nie jest grzeczny:eek:, no kompletnie nic nie moge zrobić, bo cały czas siedzę na dywanie i buduje domy z klocków:crazy:, a jak usiądę z ksiązką, to mi ją zaraz odbiera, odkłada na półkę i grozi palcem:-(, jak nauczyc go samodzielności, proszę o pomysły:sorry:,

Ewelina, to chyba zależy od osobowości dziecka. Mój też jest taki "upierdliwy" :tak:. A mamy takiego znajomego Piotrusia 1,5 rocznego, który przychodzi do nas czasem ze swoją nianią i to dziecko potrafi się przez godzinę bawić cichutko jedną zabawką, chodzi sobie swoimi drogami, pozwiedza, poogląda, nie potrzebuje w ogóle zainteresowania ze strony dorosłych. A mój co chwilę coś chce - ciągnie mnie do sypialni, znosi wszystkie książeczki po kolei, za chwilę chce się bawić w chowanego, za chwilę żeby go huśtać, układać puzle, wieże budować, rysować i tak w kółko. I cały czas jest mama, mama, mamo, mamooo, maaamooo :-D.

Witajcie :-)
Z pewnych przyczyn nie zaglądałam do was :-( ale juz jestem.
Nie wiem, czy dam radę wstecz,tyle tego, ale przynajmniej wczorajsze poczytałam.

Miloku tak tak, wypoczywaj, bo już niedługo poleżysz sobie spokojnie ;-)

Debiutantka nie daje rady, szlocham i brak mi słów....:-(...ale dobrze , że wkleiłas ten link, niech będzie przestrogą dla nas wszystkich.

JustineMyMind witaj :-)
oj kochan chyba jeszcze sobie poleze , cos sie nie zapowiada ,zeby mlody chcial wylazic :-(
a i to lezenie nie sprawia juz przyjemonosci ,wiesz tu boli , tam gniecie , na prosto polozyc sie nie mozna , to powietrza brakuje to cos dretwieje :baffled::baffled::baffled::baffled:
marudze jak stara baba:angry::eek:

:-)hej,

JMM, miło cię znowu widzieć:tak::tak::tak:

Miloku, co słychac na froncie;-)

u nas kolejny brzydki dzień, ciekawe, co ze spacerkiem, mały juz sie domaga:eek:

walcze !!!!:-D:-D:-D:-D:-D

nio wlasnie justin witaj :tak:;-)
u nas tez brzydko i kropi co chwile:-:)confused2:

dla milokuteż zdrówka i ..bóli porodowych:tak:
oj dziekuje i bardzo poprosze o te bole hehhehehe nio nie sadzilam ,ze kiedys tak pomysle
juz chce boli :-D:-D:-D:-D:-D

moja dziś od rana biegała bez pampka w samych rajstopach:tak: więc mama tłumaczyła, pokazywała gdzie co i jak;-) jestem w kuchni i nagle słyszę famfary z nocnika:szok: biegnę do pokoju patrzę a tu siku w nocniku:-) a córcia rajtki na pupie więc matka dumna z córci że się udało i mało tego sama sobie rajtki wciągnęła na pupę:tak: do momentu jak ją przytuliłam okazało się że rajty zlane:confused2: więc wychodzi na to że przez rajstopy wysikała się do nocnika:confused2:
roksi jak super :tak::-)
nie wazne ,ze przez rajtki , wazne ,ze zrobione na nocnik
moj jak go nie posadze to sam nie usiadzie
zbuntowal sie i chociaz widze ,ze wali kupala , steka . pytam sie go czy chce kupe to mowi ,ze nie chce kupy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hej

Ja ze swoją byłam dzisiaj w przychodni. Udało nam się dostać do lekarza tylko dlatego, że się miejsce zwolniło. Złapała jakieś wirusowe uczulenie.

Elahar córcia dorasta :-)

dorasta i coraz więcej rozumie.:-) Ale często rozumie że czegoś nie wolno i dalej psoci. :tak:
debiutantko fajne dowcipy :tak:
Roksi no to macie postępy. Moja chodzi po południu bez pampersa ale na nocnik nie robi. Jak się zsika w rajstopy to jej wcale nie przeszkadza :no:

reklama
hej.. Niunia moja sie tak pochorowala ,ze wczoraj wyladowalismy z nia w szpitalu :-(ehh dobrze ,ze chociaz juz lepiej :tak:

Roksi - brawa dla Natali :tak:

Miloku - oby juz nie dlugo ;-)i sie doczekasz tych wymarzonych boli ;-):-)

Do góry