reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dzień doberek :-)

A M dziś łaskawy był , po 7 się obudził :tak:. Ja znów mam urlop :dry:.
Zima do nas wróciła :angry:. Nasypało śniegu, że hoho... Ja chcę już wiosny!!

Aaaa chyba Wam nie pisałam - podejmuję się wyzwania :-D - zamierzam dziś upiec tort na drugą część urodzin M (dla Dziadków). Taki jakis nieskomplikowany znalazłam (chyba).

Witam:tak:
my tez od 7:baffled:
pisałam wam że wczoraj moja córa spała od 11 do 16:40:szok::szok::szok: i normalnie poszła spać ok 21 ale dalej od wczoraj męczy ją biegunka:baffled: i pokazuje na ząbki:baffled:
u nas sypie śnieg :wściekła/y: gdzie ta wiosna:szok:

Witam wiosennie:-)

Słońce i ciepło - chce się żyć:-):-):-)

teściowadzięki za info:tak: może w sklepie były niedokładnie skręcone:confused: bo latało to wszystko:confused:
mi się bardzo LEKSVIK podoba:tak:

nie dość, że mamy wiosnę to pospałyśy do 8.30:zawstydzona/y: tylko nas nie zlinczujcie:-p

zdróweczka dla Natalki!

hi
madzik, ja do 8.30 a młody do 7.30 (ale tak wstaje ostatnio)
u nas rano było słoneczko ale gdzieś polizło sobie, pewnie do ciebie :tak:
ale podobno na wiosnę musimy poczekać bo weekend i pon zapowiadaja ładny a od wtorku zima wraca :angry: kurcze marzy mi się solarium, jak mogłam kiedyś to zimę łatwiej było mi przetrwać a teraz :-(

debiutantko, no to razem dziś pieczemy torty tyle, ze ja "alergiczny" ale chyba zamiast mleka normalnego dam ryżowe

Ewela, no to masz atrakcje, wyjmij baterie jutro :-)

reklama
Do góry