Hej dziewczyny.
Dlugo nie pisalam ,ale jakos weny mi brakowalo.Julka ma wirusa ,byly wymioty ,wysoka temperatura ,teraz jest tylko biegunka.Nie chciala pic i to bylo najgorsze ,teraz juz jest lepiej.Zostala biegunka ale lekarz mowi ,ze to dobrze bo musi pozbyc sie tego wirusa z organizmu.Ogolnie ma slaby apetyt i jest strasznie nerwowa .Mam nadzieje ,ze nie dlugo bedzie lepiej,bo jak dziecko chore to jakos tak zyc sie nie chce.Musi byc dobrze!Pozdrawiam:-)
Dlugo nie pisalam ,ale jakos weny mi brakowalo.Julka ma wirusa ,byly wymioty ,wysoka temperatura ,teraz jest tylko biegunka.Nie chciala pic i to bylo najgorsze ,teraz juz jest lepiej.Zostala biegunka ale lekarz mowi ,ze to dobrze bo musi pozbyc sie tego wirusa z organizmu.Ogolnie ma slaby apetyt i jest strasznie nerwowa .Mam nadzieje ,ze nie dlugo bedzie lepiej,bo jak dziecko chore to jakos tak zyc sie nie chce.Musi byc dobrze!Pozdrawiam:-)
, mój niestety też ma biegunke ilekko podziebiony jest, jutro pójde na kontroledo lekarza
, bo u nas zawsze był spokój przy ząbkach, tylko ostatnio nie chce myc zabków i sie zastanawiam, czy to nie 5 własnie
ale żeby wymioty i biegunka to nie
w sumie nie moge powiedzieć że zęby przeszły bez objawowo
i dziąsła dalej opuchnięte. Miał gorączkę i biegunkę, mówił, że boli "bdziusiu" , nie dał posmarować żelem, ale dawałam na szczoteczkę do zębów i wtedy smarowałam
a sosna jest dość miękka ale póki co nic sie z nimi nie dzieje. Wykonane są dość porządnie w porównaniu do wielu niedrogich mebli, gdzie przy bliższym przyjrzeniu widać rózne niedoróbki. No i są drewniane a ja jakos wolę drewno niż "drewnopodobne". Tak, że ja polecam