reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej dziewczyny.
Dlugo nie pisalam ,ale jakos weny mi brakowalo.Julka ma wirusa ,byly wymioty ,wysoka temperatura ,teraz jest tylko biegunka.Nie chciala pic i to bylo najgorsze ,teraz juz jest lepiej.Zostala biegunka ale lekarz mowi ,ze to dobrze bo musi pozbyc sie tego wirusa z organizmu.Ogolnie ma slaby apetyt i jest strasznie nerwowa .Mam nadzieje ,ze nie dlugo bedzie lepiej,bo jak dziecko chore to jakos tak zyc sie nie chce.Musi byc dobrze!Pozdrawiam:-)

reklama
Agnes, zdrówka dla Julki:tak:, mój niestety też ma biegunke ilekko podziebiony jest, jutro pójde na kontroledo lekarza

Roksi, a przypomnij nam , czy Natalka juz przerabiała cięzkie ząbkowanie, czy tylko 5 tak dają się jej we znaki:confused:, bo u nas zawsze był spokój przy ząbkach, tylko ostatnio nie chce myc zabków i sie zastanawiam, czy to nie 5 własnie:sorry2:

Miloku, tez polecam furarginum:tak:, przerabiałam ten temat:-(

Roksi, a przypomnij nam , czy Natalka juz przerabiała cięzkie ząbkowanie, czy tylko 5 tak dają się jej we znaki:confused:, bo u nas zawsze był spokój przy ząbkach, tylko ostatnio nie chce myc zabków i sie zastanawiam, czy to nie 5 własnie:sorry2:
Ewelina moja gorączkowała już przy ząbkach szczególnie jak szły jej 3 na raz 1,1 i 2 na górze:baffled: ale żeby wymioty i biegunka to nie:no: w sumie nie moge powiedzieć że zęby przeszły bez objawowo:no: namęczyła się trochę:baffled:

Agnes dużo zdrówka dla małej:tak:
u nas górne piątki przebiły się w zeszłym tygodniu, udało mi się zobaczyć jak łaskotałam Ignasia:-) są strasznie duże:szok: i dziąsła dalej opuchnięte. Miał gorączkę i biegunkę, mówił, że boli "bdziusiu" , nie dał posmarować żelem, ale dawałam na szczoteczkę do zębów i wtedy smarowałam

Miloku, ale piątki to już ostatnie mleczaki :-)
powaznei ???
ja nie wiedzialam :szok:
to dlatego mamy spokoj hehhehe

milkou na pęcherz pomaga furagnium u na sjest to na receptę ale spytaj się czy jest dostępne u Was naprawdę działa ekstra sama mam często problemy z pęcherzem:baffled:
wiem wlasnie kiedys tez juz go bralam ,ale niestety skonczyl mis ie a tutaj nei ma
ale ide do lekarza i niech mi cos daje bo wysiade

Hej dziewczyny.
Dlugo nie pisalam ,ale jakos weny mi brakowalo.Julka ma wirusa ,byly wymioty ,wysoka temperatura ,teraz jest tylko biegunka.Nie chciala pic i to bylo najgorsze ,teraz juz jest lepiej.Zostala biegunka ale lekarz mowi ,ze to dobrze bo musi pozbyc sie tego wirusa z organizmu.Ogolnie ma slaby apetyt i jest strasznie nerwowa .Mam nadzieje ,ze nie dlugo bedzie lepiej,bo jak dziecko chore to jakos tak zyc sie nie chce.Musi byc dobrze!Pozdrawiam:-)

zdroweczka dla julki

hej!

jak dobrze, że u nasz wszystkie zębole bezobjawowo wychodzą:tak:ale 5 jeszcze nie ma:sorry2:

agnesto się ochoruje Julcia biedna:-(

Dziewczyny niektóre z Was często w IKEA bywają, co sądzicie o meblach LEKSVIK? na mnie nie robią wrażenia jakościowo ale mi się podobają. JEszcze Hensvik w chodzi w gę...
Z tych drogich co Wam kiedyś pokazywałam szybko się wyleczyłam:-p

a nam znowu pooka zaginęła:-(, bidulka pewnie zapracowana:-(,
widziałam jej suwaczek (bo czytałam wiadomość na wątku usypianie) i Miki ma dziś urodziny:-),
ciekawe, czy pooka zajrzy do nas:confused:

reklama
Oj biedne ząbkujące i chorujące Marcowiątka... Ale to juz niedługo :tak:.

hej!

Dziewczyny niektóre z Was często w IKEA bywają, co sądzicie o meblach LEKSVIK? na mnie nie robią wrażenia jakościowo ale mi się podobają. JEszcze Hensvik w chodzi w gę...
Z tych drogich co Wam kiedyś pokazywałam szybko się wyleczyłam:-p

Teściowa :-), ja mam parę mebli z Leksvik (łóżko dla M, półkę, przewijak, który jest juz nie-przewijakiem, skrzynię, szafę) i nie narzekam. Nie są one moze jakoś specjalnie trwałe bo to sosna a nie dąb czy heban :-D a sosna jest dość miękka ale póki co nic sie z nimi nie dzieje. Wykonane są dość porządnie w porównaniu do wielu niedrogich mebli, gdzie przy bliższym przyjrzeniu widać rózne niedoróbki. No i są drewniane a ja jakos wolę drewno niż "drewnopodobne". Tak, że ja polecam :tak:.

A Pooka faktycznie dawno się już nie pokazywała... pewnie zapracowania bidula.

Ostatnia edycja:
Do góry