reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Piotrek ma ropną anginę:-(, juz drugi raz w tym roku, a mamy dopiero marzec:baffled:, zadzwoniłam po lekarza i przyszedł po 5 min, na szczęście mieszka ulicę dalej,
małemu poprawiło sie od samej wizyty lekarza, tak go lubi, płakał jak ten wychodził:tak:,
mam nadzieje, że antybiotyk zrobi swoje i juz się porzegnamy z gorączką:-(

Roksi, ja podaje małemu pyralginę 1/3 czopka co 6-8h, bo Nurofen nie dawał sobie rady:no:, musiałabym jeszcze robic zimne okłady, a Piotrek sie ciska:dry:

teraz spi, ale nie wiem jak długo, bo katar straszny:szok:

witaj Sandi, jak podróż:confused:

reklama
ojej, biedny Piotruś :no: zdróweczka wam życzę

my po imprezce urodzinowej, było suuuper :tak:
poczęstujcie się ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mniam:-p:-p Fredzik fajnie że impra sie udała. Ty to zdolniacha jesteś:tak:
Ja dzisiaj zamawiałam tort. Zastanawiam sie czy też może nie nie powiedzieć im żeby jakaś postać z bajki była na nim:confused:. Będzie koloru różowego:tak:

Roksi - "za panienki" moja mama tez tak do mnie mowila:-Dnigdy nie moglam usiedziec z tylkiem w domu :no::-D:-D

u nas tez imprezka udana:tak: Niunia zadowolona to najwazniejsze ;-)

hej

a wiecie jakie spore różnice są w cenach tortów o Sowy w zależności od miasta?
za tort, za który chcieli od nas 100-120zł koleżanka rok temu płaciła trochę ponad 50zł!
okazało się, że robią torty tylko w wybranych miastach i nam np wiozą z Bydgoszczy więc cena od razu sporo większa :dry: odmówiłam takiego drogiego no bo cena masakra...

Fredzik tort super!
Ewela i jak dzisiaj Piterek?

Witam:tak:
nie śpie od 5:angry: moja córa obudziła się i zaczęła płakać bo nie mogła znaleźć misia:baffled: poszłam dałam ulubieńca ale zaraz przyszła do nas:baffled: mój m chory więc wstał się czegoś napić, do łazienki , jakieś lekarstwa i młoda się rozbudziła:angry: dodam że mnie tez gardło pobolewa:crazy:

ja zawsze brałam tort z jednej cukierni ale ceny po byku w tamtym roku zapłaciłam 120zł na chrzciny ok 200zł a teraz w innej cukierni 50zł:tak: ale żeby mnie smak powalił:no:

Cześć :-)

Ale mieliśmy męczący weekend... Muszę odpocząć ;-). Na szczęście dzisiaj udało mi się pospać do 7:00. Spalibyśmy jeszcze, ale trzeba było wstać do pracy :-p.

Ostatnio zauważyliśmy u Karola takie jakby nerwowe odruchy - zaciska mocno oczy, pociera oczy i nos. Robi tak zwłaszcza jak się dużo dzieje, po emocjonującym dniu. Trochę się tym martwię :-(.

dzień dobry,

mamy poprawę, mniejsza goraczka i mały mniej płaczliwy, tylko katar okropny, a Piotrek dmucha w chusteczkę tak delikatnie, jakby kwiatki wąchał:baffled:, a odciągnąc fridą sobie nie da za skarby świata:no:

Fredzik tort smakowaliśmy:-D, sliczny i apetyczny:tak:

Roksi zdrówka, ale przy tak popapranej pogodzie to cięzko:sorry2:

Agutek , ja nigdy nie zamawiam ciasta u Sowy, bo strasznie drogo, my kupujemy w Staropolskiej, np tort z kubusiem ok 100zł

reklama
Ewela no dla mnie 100zl to właśnie dużo jak na tort... a u Sowy około 100-120 chcieli za taki (zdjecie 1), a za nasz (zdjecie 2) placilismy 59zl

Staropolska na roczek za tort w ksztacie jakiejs postaci wolala okolo200-250zl!

Załączniki

• tort1.jpg
    tort1.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 46
  • tort2.jpg
    tort2.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 38
Do góry