reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Fredzik, z tym lepiej to się pospieszyłam, bo doszła nam, biegunka i to chyba oznaka nietolerowania leku przez organizm, jutro idziemy do lekarza z samego rana:-(, mały płacze, bo pupcia boli, po prostu odparzona ma, mimo że dokładnie myłam po każdej kupce:-(,
tak mi szkoda mojego maluszka, że łzy same napływaja mi do oczu:zawstydzona/y:

sorry, że tak tylko o sobie, ale nie mam weny i nie wiem co pisać:zawstydzona/y::-(

reklama
Ewela, kup w aptece ERYTEAL lub musteli do pośladków krem
są super na mega odparzenia
a teraz posmaruj grubo sudocremem lub linomagiem lub co tam używasz ale tak na maksa

tzrymaj się

Witam:tak:
moja córka mnie wykończy:wściekła/y:
wczoraj idąc do pracy zauważyłam sandały piankowe w adidasie:tak: więc wpadłam do sklepu i kupiłam:tak: stare są w stanie agonalny bo córa cały czas chodzi w nich po domu:tak: oczywiście nawet nie chciała przymierzyć nowych:szok::szok: jak wieczorem stare wywaliłam do kosza to dziś rano stare nalazły się u córci na nogach i nowe w koszu na śmieci:baffled:

pobudka o 6:angry:

Witam:tak:
moja córka mnie wykończy:wściekła/y:
wczoraj idąc do pracy zauważyłam sandały piankowe w adidasie:tak: więc wpadłam do sklepu i kupiłam:tak: stare są w stanie agonalny bo córa cały czas chodzi w nich po domu:tak: oczywiście nawet nie chciała przymierzyć nowych:szok::szok: jak wieczorem stare wywaliłam do kosza to dziś rano stare nalazły się u córci na nogach i nowe w koszu na śmieci:baffled:

pobudka o 6:angry:
roksi nasze dzieciaki zaczynaja sie buntowac na to co ubiora
tristan ostatnio walczyl bo on chcial inna bluze ubrac
ach zaczyna sie :)))

wogule to ostatnio nie mam weny i przeziebiona chodze
milego dnia dzieczyny
uciekam bo maluszek sie obudzil

Cześć :-)

Pewnie macie rację, musimy przeczekać i już.

Ewelina, zdróweczka dla Piotrusia :-(

Ostatnio zauważyłam w jakiejś gazecie informację o preparacie Humana przeciw biegunce, można go podawać zamiast mleka. I jeszcze jest drugi z elektrolitami zapobiegający odwodnieniu. Tak piszę, bo może się komuś kiedyś przyda.

Roksi, Natalka daje popalić :-D

hej

Ewela - ja tez zamawiam ze staropolskiej :tak:mialam identyczny tort jak wstawilas tylko z "mala syrenka":tak: zaplacilam 74zl:tak:...zdrowka dla Piotrunia :tak:

Blu - wiesz moja tez ma nieraz takie jakies dziwne "odruchy" ,ona zaciska piastki i mocno napina cale cialo ...robi to rzadko narazie ,narazie czekam mam nadzieje ,ze minie .

Roksi - moja jak nie chce czegos ubrac to wrzeszczy i krzyczy "inną" :-D nie powiem ,ze mnie to denerwuje nieraz :zawstydzona/y:wogole sie zrobila wygadana ,jak mowie do niej np. piesek wzial dyducha nie ma to ona mi odpowiada "to kupisz" :szok::-D

reklama
Dzień dobry!

zdróweczka dla Piotrusia:tak::tak::tak:

jak się czuje agutek?

sandito ci gaduła z Vaneski:-)

pogoda bleee, Zosia kaszle, bleeee:dry::confused:

Do góry