reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam się z pracy:-):-)
U nas wieje jakby sie ktos powiesił, niby słoneczko świeci ale ziąb straszny.

Ja znalazłam przedszkole prywatne za 550zł z 5 posiłkami i 2 językami (dobrze że te lekacje trwaja 15 minut dziennie) więc cena do przyjęcia.

reklama
u nas dzisiaj pogoda ladna byla:tak:...Niunia dostala od Tatusia rybki:szok::rolleyes: (ciekawe kto bedzie o nie dbal:evil:;-)) przechodzac kolo sklepu zoologicznego codziennie chciala je ogladac i Tatuś wymiekl :-D
nio tatusiowie :-D:-D:-D:-D:-D
jak mala ma takei sposoby przekonywania taty jak ewy mala to sie w cale mu nie dziwie
moj tez zawsze wie kiedy dac buziolka zeby tate i mame udobruchac :-D

Dzień dobry :) Czy ktoś mnie tu jeszcze pamieta- taką nieregularna forumowiczkę??

Zdrówka dla Wszystkich chorujacych :) widze że wiosenne przeziębienia dopadły wszystkich już :)
ja pamietam:tak::-)
tez chce mloedego od wrzesnia do przedszkola puscic ,ale szczerza jeszcze nawet nie zaczelam szukac :baffled::baffled:

co z tymi naszymi maluchami sie dzieje
czemu one tak wczesnie wstaja i zaczynaja wedrowki ??????
tristan dzisiaj obudzil sie o 6,20 :crazy::szok::crazy:
gabriel spi do 9 a ten starszak mi nie daje spac :baffled::baffled::baffled:

zapowiada si eu nas ladny dzien ,a my wszystcy przeziebieni :-:)-(

dzień dobry
U nas sypie śnieg, niania nie mogła dojechać bo samochody w poprzek drogi stają :-(i biedna szła do nas kawał drogi na piechotę :baffled:
Moja budzi się też około 6 ale zabieram ją do nas do łózka i jeszcze godzinkę śpimy dalej :tak:

hej,

ja próbowałam przystapic do tego przetargu internetowego do przedszkola, ale system mnie odrzucił zaraz po wpisaniu peselu:wściekła/y:, do niepublicznego tez nie mamy szans, bo nabór sie skończył zanim się zaczał:-D:szok::no:, a prywatnego aż boje sie szukać:-D,
a klub malucha u nas na osiedlu przyjmuje dopiero3-latki:evil::oo::oo2:, wtedy to będę miała przedszkole:-p

najważniejsze wiadomości: noc minęła nam bez środków przeciwgorączkowych:-D:-D:-D:-D, więc chyba jesteśmy na dobrej drodze;-)

Sandi rodzina wam się powiększyła:confused::-D:-D:-D

Cześć :-)

My mamy na osiedlu przedszkole prywatne, które kosztuje 500 zł, ale chyba poczekamy jeszcze rok jednak. Poza tym mieli dzwonić czy są miejsca i nie dzwonią :baffled:. Przedszkola niepubliczne mają dofinansowanie 500 zł na dziecko, więc jak biorą 1200, to przegięcie jest :no:

blue, u nas społeczne mają dofinansowanie a prywatne nie, także to nie do końca tak i nie zawsze 500, tyle, ze u nas moze ze dwa społeczne w W-wie znalazłam :-(

blue, u nas społeczne mają dofinansowanie a prywatne nie, także to nie do końca tak i nie zawsze 500, tyle, ze u nas moze ze dwa społeczne w W-wie znalazłam :-(
No wiem, że nie każde prywatne przedszkole ma dofinansowanie, ale u nas większość ma ten status przedszkola niepublicznego, czy społecznego jak piszesz.

Fredzik, cieszę się z poprawy zdrowia małego:tak:, ale nie z jego humoru:no:, no fochy straszne od rana:szok:, wyje pod oknem, bo chce siedzieć na parapecie, maluch teskni za spacerami:-(, ale jeszcze długo nie pójdziemy przy takiej pogodzie:-:)no:

reklama
Do góry