reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
wiecie co, rozmawiałam dziś z laryngologiem na zajęciach. Pytałam czy tak na oko lekarz jest w stanie stwierdzić u dziecka zapalenie ucha (bo spotkałam się z opinią pediatry, że tam nic nie widać mimo użycia wziernika, Zosia dostała teraz antyb. na ucho właśnie bo ponoć początki zapalenia)no i on mówi, że po 20 latach pracy bardzo często nie jest w stanie stwierdzić co się dzieje ucho, wtedy bierze ucho pod duży mikroskop lub wykonuje specjalistyczne badanie impodukcyjne czy jakoś tak.
A u nas co??? looknie do ucha, diagnoza zapalenie i po sprawie:dry:
u nas tak samo pediatra diagnozuje anginę:confused: jak mały ma gorączkę i nic poza tym, to 3 sekundowe spojrzenie na gardło i już wie:angry: a potem się okazuje że to np od zębów:baffled:

wszystkim chorym życzę zdrowia:tak:
moja też chyrla właśnie skończył nam się eurespal ale nie wiem czy można go kupic bez recepty m pojechał do apteki właśnie:tak:

my jak co niedziel na obiadku u moich rodziców:tak::-)

U nas w podobnym stylu obiad, bo potrawka z kurczaka z groszkiem i marchewką :) a ze spaceru chyba nici,bo pogoda brzydka a mieliśmy isc karmić łabędzie:(
Fredzik,my od dawna mamy picassa,ale używam go do porządkowania zdjęć,nie wiedzialam ze ma tyle innych funkcji:)

ja tez mam picasse, tylko niedawno sama mi sie zamienila na picasse 3 wlasnie i nie rozpracowywalam jej jeszcze, ale faktycznie teraz widze opcje filmow itp.

jedyne co mnie martwi to to, ze na picasseweb mozna umiescic darmowo tylko 1GB zdjec, a my mamy juz prawie 800MB....owszem ja moge zaplacic za dodatkowe miejsce problem w tym, ze mozna to zrobic tylko karta kredytowa i placac w $ :-(
no i nie wiem co teraz bedzie z kolejnymi zdjeciami jak sie nam miejsce skonczy, bo nie chce zakladac 10 nowych wirtualnych kont tylko po to, chce miec wszystko na jednym...

u nas też pochmurnie, zreszta ja i tak leże i zdycham.....

Agutek oby ci szybko hormonki wróciły do normy , ja tak mam jak jestem przemeczona:-:)-(

kurcze ja was podziwiam jak wy sie znacie na tych programach do zdjęć, ja nie mam do tego smykałki, wszystko wrzucam do foldera i już, a wy jakieś obróbki itp......

reklama
Witam się popołudniowo

Pogoda u nas mało wiosenna :baffled:.
Ja też robiłam gulasz ale taki w wersji light - z indyka.

A podobnie jak Fredzik wczoraj mnie dopadło obrabianie zdjec w tym programie, do którego Wam dawałm kiedys link. Chciałam mojej Siostrze zrobić w prezencie na urodziny poduszkę z miksem zdjęć z Indii ale po przemysleniach stwierdziłam, że praktyczniejszy będzie kubek tym bardziej, że może z niego pić indyjską herbate :-D. Siedziałam dziś do 1 w nocy bo miałam wenę :-).

M właśnie słucha piosenek z YAMAHA, m śpi a ja nadrabiam zaległośc w BB.

Miłego popołudnia :tak:.

PS. Wiecie co - upieklabym znów tort :-D ale nie mam powodu (poza chęcią) a poza tym mam się odchudzać :baffled:

Do góry