Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tak samo pediatra diagnozuje anginęwiecie co, rozmawiałam dziś z laryngologiem na zajęciach. Pytałam czy tak na oko lekarz jest w stanie stwierdzić u dziecka zapalenie ucha (bo spotkałam się z opinią pediatry, że tam nic nie widać mimo użycia wziernika, Zosia dostała teraz antyb. na ucho właśnie bo ponoć początki zapalenia)no i on mówi, że po 20 latach pracy bardzo często nie jest w stanie stwierdzić co się dzieje ucho, wtedy bierze ucho pod duży mikroskop lub wykonuje specjalistyczne badanie impodukcyjne czy jakoś tak.
A u nas co??? looknie do ucha, diagnoza zapalenie i po sprawie![]()
u nas tak samo pediatra diagnozuje anginęjak mały ma gorączkę i nic poza tym, to 3 sekundowe spojrzenie na gardło i już wie
a potem się okazuje że to np od zębów
![]()