reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

joł...
my pojechaliśmy do moich rodziców i jakoś tak zleciało popołudnie :-)

debiutatnko normalnie podziwiam, ja to mam problem z wymyśleniem co na obiad zrobić a i tak kończy się zaledwie na czymś tradycyjnym i szybkim :-p

reklama
hej,

już jesteśmy i oglądamy Kubusia Puchatka:tak::-),
wrócilismy obładowani prowiantem od babci:-D,

widzę, że choróbska się szerzą, dlatego życzymy duuuuuuuużo zdrówka:tak::tak::tak:

dobry wieczór:-)

Piszę cichutko coby nie zapeszyć, Zosia chyba zdrowieje! kaszel sporadycznie i mniejsze świsty:tak:
mam nadzieję, że u lepszemu idzie.

Nasza niedziela za stołem bo dwie imprezy rodzinne. Wczoraj na studiach 6 h siedzenia, normalnie tęsknię za chodzeniem:confused:

agutekspooookojnie:tak:
ja też zauważam u siebie bak cierpliwości a nic z hormonami się nie działo. Pracuję nad sobą bo byłam toksyczna:zawstydzona/y:

madzikm dobrze że Zosi przechodzi u nas licho Natala kaszle:baffled: eurepal się kończy:baffled: kupiłam prawoślazowy jak nie przejdzie do wtorku to idziemy do lekarza:tak:

u nas też strasznie wieje a do tego ciągle mży

Zdrowiejcie maluszki! dzisiaj mój tata pokasływał, mówił, że kilka dni temu go sieklo, mam nadzieję, że nie sprzedał nam żadnego nowego wirusa :dry:

witam wieczorkiem:-) ja niestety przy prasowaniu i kątem oka ranczo oglądam, nie wiem dlaczego ale bawi mnie ten serial:-D tak mi się rodzima gwara przypomina:-D
Madzikm to po cichutku się cieszymy, ze Zosia zdrowieje:-)
Roksi eurespal to silny syrop i nie powinno się dawać dłużej niż 5-7 dni,zresztą jest na recepte, prawoślazowy dobry jest przy suchym kaszlu, jeżeli ewidentnie Natalka coś odksztusza to lepiej np flavamed, albo stodal. U nas często jest taki kaszel od kataru, więc co nieco wiem na ten temat:-) no i pulmexem plecki smaruje

Soppana ja ten eurespal mam długo we wrzesniu na dzień przed wylotem młoda zaczęła pokasływać:baffled: i pani doktor przepisała nam eurespal i prawoślazowy:tak: więc teraz podawałam 2 razy dziennie przez 3 dni i na tyle wystarczył :tak: a prawoślazowy dziesiaj dokupiłam na noc młodą wickiem:tak:

reklama
soppana ja Ranczo uwielbiam. W zasadzie tylko to teraz w TV oglądam:) Wpadłam kiedyś na to przypadkiem i zakochałam się:) Zabawny i inteligenty i te nawiązania do współczesnej polityki.. mniam mniam:) DZisiejszy chłopak z CBA rozwalił mnie kompletnie, się popłakałam ze śmiechu:)

madzik dobrze, że mała lepiej:)
roksi zdrówka dla małej i Ty też na siebie uważaj!
agutek też podziwiam dziewczyny za pomysłowość kulinarną. U nas na okrągło prawie to samo. A ja coraz bardziej zła, że pomysłów nie mam. Za jakiś czas, jak chłopaki dorosną to dopiero będzie problem. TRzech facetów w domu- dla mnie kulinarny koszmar:))

A ja dzisiaj nosa nie wychyliłam z domu. M poszedł na spacer z Wojtkiem i się pokłócili:) Wojtek wrócił zaryczany a M zły jak osa heheh:) Pięknie to wróży na przyszłość.

Do góry