reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Magda, udanego spotkania zyczę:tak::tak::tak:

Fredzik, a jak mały dalej gorączkuje:confused:, obsypało go już:confused:

a ja też miałam ochotę na jagodzianki i nie dotarliśmy na targ po jagody, bo burza się zbiera, a do tej pory jeszcze nie pada, więc bym zdązyła:angry::dry:

Też mi się nigdzie nie chce wychodzić, Agutku, a już szczególnie na zakupy :sorry2: Na szczęście mamy co jeść :-D

Upał straszny, psa muszę wykąpać, bo się męczy, gorąco mu strasznie..

malaga to szerokich dróg teraz życzę :-) mąż nadal nie myśli by iść na prawko?
Na razie nic nie mówi.. Ale spodobało mu się, że przyjechaliśmy po niego i nie musiał gonić autobusu, i dziś pytał, czy przyjedziemy :-p:-D

roksi na pewno będzie miłe spotkanko ;-) a co do kupki, to Krzyś właśnie zrobił w pieluchę, ale widziałam, że dość mocno się męczy...
u nas też nieziemski skwar, zeszliśmy z ogródka, bo nie da się siedzieć.. .:-/

Ostatnia edycja:
My wróciliśmy z krótkiego spaceru i mlodej pęcherz na nodze się zrobił i ryk, że ją boli - mąż musiał ją nieść bez butów. A w domu padła i śpi :eek: W dzień nie spała :no:

My ze spaceru wróciliśmy przed 20, teraz mały wypił mleko i chyba zasnął.
Spotkanie się udało, to było nasze pierwsze spotkanie w realu... super gość z niego jest, szkoda, że daleko mieszka i że ma rodzinę hahah

Witam wieczornie zalewając się potem.
Dzisiaj chyba 50 stopni było, mam dość. Nie znoszę takich upałów.

Przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE dla BLU!!. Spokojnych 9 miesięcy !

Malaga no to i ja życzę szerokich dróg i spokoju za kierownicą. Ja uwielbiam jeździć samochodem.

ewelina
: współczuje drogi powrotnej. Jak długo jechaliście?

U nas drobny postęp nocnikowy. Wojtek woła , że chce sikać ale na nocnik siadać nie chce. To znaczy siadał ale nie po to, zeby zrobić siku. Jak tylko mu się chciało sikać to wstawał z nocnika i żądał założenia pieluchy. Wczoraj z lekka go przymusiłam ( wiem, że nie wolno ale się inaczej nie dało). Zagadywałam go i nie pozwoliłam wstać. No i nasikał do nocnika bo dłużej już nie dał rady trzymać. Od tego czasu lata po domu bez pieluchy i chociaż sie nagada i najęczy to
jednak siada na nocnik- sam. Zobaczymy jak będzie jutro.

Hej

Zrobiłam dzisiaj trzeci test i ciągle kreseczka jest blada. Wcześniej robiłam takie bardziej czułe, a teraz już taki zwykły. No ale coś tam widać, więc chyba jest ok. Poza tym boli mnie brzuch, to też chyba dobry znak.

Karol też już trochę biega bez pieluchy :tak:

Kaskada, dzięki

reklama
blue bo to wcześnie jeszcze więc blade, ale ból brzucha to nie jest dobry znak, tylko ciągnięcie po bokach - rozumiem, że to drugie masz na myśli.

zrób zdjęcie testu i nam wklej ;-)
jak w ogóle rodzina zareagowała? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry