reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Roksi, z tego co mi mówiła ginka to właśnie w 6 mcu dziecko gromadzi sobie zapasy żelaza i stąd takie spadki:tak: pamiętaj by do preparatów z żelazem jeść pokarmy bogate w vit C, bo wtedy lepiej się wchłania. U mnie na szczęście hemoglobina w normie 11,9:-) z

reklama
kurcze tylko że ja od 7 tygodni wcinam żelazo z kwasem foliowym:baffled:

mój m poszedł z N. do babci:tak: zabrali nocnik w ekologiczną torbę i poszli:-D

Roksi, to pewnie będziesz musiała powcinać go więcej :tak:

Soppana, pewnie infekcja. Czemu od razu do szpitala być chciała iść? ;-)

Madzik, tak sobie myślę, że może kupię wszystkie ciuszki w Tesco. Fajne są i niedrogie. Może nie wydam fortuny...

U nas za nocnik nie ma nagród :-). Dla Karolka samo sikanie jest atrakcją :-D

blue ja się w Tesco obkupiłam we ciuszki dla Krzysia jak miał się urodzić, i pamiętam, że nie wydałam zbyt dużo, dokupiłam jeszcze kilka rzeczy w IKEA i git ;-D

hello, kobietki ;-)

blue mój Krzyś też prosi jeszcze o pieluchę, mimo że ma suchą przez nockę ;-)
my wstaliśmy już po 8, ale jakoś tak nie chciało mi sie wcześniej pisać :-D

Soppana, pewnie infekcja. Czemu od razu do szpitala być chciała iść? ;-)

Madzik, tak sobie myślę, że może kupię wszystkie ciuszki w Tesco. Fajne są i niedrogie. Może nie wydam fortuny...
:-D
Bo z Ignaśkiem leżałam tydzień, ale wtedy miałam białko a nie krew:baffled:
dziś oddałam siuski na posiew, zobaczymy za tydzień czy coś wyhodują:confused:
Ja oprócz tego co dostałam dokupiłam w tesco body i pajacyki ( te pakowane po 3 ) bardzo lubię ich jakość, są takie mięciutkie:tak: muszę jeszcze zobaczyć coś cieplejszego z weluru tak na 3-6 mcy, bo to zimno przecież będzie, no i kombinezon:tak:

reklama
Do góry