reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My dopiero za rok do przedszkola, ja coraz częściej myślę o jakiś policealnych szkołach, ale nie wiem czy dam radę

a możesz liczyć na pomoc przy Krzysiu? jeśli tak to na pewno daz radę:tak: ja pracuję, w weekendy studiuję, a w tygodniu po pracy jeszcze praktyki mam, mieszkamy sami więc dom na mojej głowie i wszystko działa jak należy;-)

madzik nioby mam komu "podrzucić" małego, ale tu nie tylko o to chodzi. Tu też chodzi o to, czy mój organizm wytrzyma takie życie na wysokich obrotach i czy nie przypłacę tego kłopotami ze zdrowiem...

madzik nioby mam komu "podrzucić" małego, ale tu nie tylko o to chodzi. Tu też chodzi o to, czy mój organizm wytrzyma takie życie na wysokich obrotach i czy nie przypłacę tego kłopotami ze zdrowiem...

aha....no faktycznie trzeba mieć dużo energii żeby temu wszystkiemu podołać, nie zawsze jest łatwo...

ewelina może pokażesz nam pokoik Piotrusia?:-)

jeszcze nie, bo nie skończony;-), musimy jeszcze wyrzucić wersalkę, bo do tej pory kimałam na niej, jak Piotrus się budził i kupić w to miejsce jakąś małą sofę, bo musimy mieć dodatkowe miejsce do spania, w razie czego:tak:, no i jeszcze jakis regał by się przydał;-),

a mały właśnie zasypia w nowym łóżku:szok::confused2:

madzik, u nas wyprawka to szczoteczka + kubeczek do ząbków, ubranko na zmianę , piżamka i chyba tyle, nie pamiętam szczerze ci powiem dokładnie ale spoko. Też się zastanawiam jak to będzie ale wychodzę z założenia, ze obyśmy tylko takie problemy mieli to byłoby super ;-)nie?, ja tam podziwiam Ciebie ale też wiem, że czasem nei masz kiedy odpocząć :-(
jak mój m wraca to jemy obiadek i już nawet nie mam siły nigdzie wychodzić więc albo idę robić coś w domku czego się nie da przy mojej małej asyście albo bawimy się ukochaną ciuchcią ostatnio.
Dziś z Szymkiem myliśmy podłogi :eek: nie powiem starąło się dziecko ale musiałam mocno zęby zaciskać żeby czasem nic nie powiedzieć .. no bo się strał :tak:
dla niego dzieci to najważniejsze, strasznie tęskni za dziećmi, wymienia ich imiona i co robią i jak rysują także chyba lubi chodzić na zajęcia.

roksi, ja mam już w zasadzie ubranka na jesień, pewnie jakąś kurteczkę tylko będę musiała kupić. Ale w zasadzie czemu wy mnie jesienią straszycie:oo:

Ewela, jak poszło?
Agutek, ???

madzikm: my zaczynamy żłobek , bo do przedszkola nas nie przyjęli. A poza tym przy Wojtkowej miłości do pieluszek to pewnie i tak za wcześnie na przedszkole. Ciekawa jestem strasznie i boje się jednocześnie jak sobie poradzi. Coraz bardziej zaczyna zwracać uwagę na dzieci- więc może to jest odpowiedni moment już.

fredzik Wojtek też pomaga. Oczywiście więcej nabrudzi niż wyczyści ale ważne , że zapał jest:)

Jej, ja ostatnio wogóle TV nie oglądam. Kiedyś załapałam się na jakąś powtórke dr Hausa a tak to normalnie nie mam kiedy. A w sumie bym chciała zasiąść przed TV jak za dawnych czasow:) Jak dzieci wreszcie zasną , tak ok 20.30-21.00 to jesteśmy z M tak wymęczeni, że padamy. Kładziemy się chwilę poleżeć na kanapie i zasypiamy na dobre:) I tak już od pewnego czasu.

reklama
Do góry