reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
roksi nie bój się, jest lepiej niz za pierwszym razem. POza tym ogromne szanse na to,że nie będą Cię ciąć. Bez cięcia i szwów dochodzenie do siebie to bajka!.

No i jak się podobał "Naznaczony"? Chciałam obejrzeć ale niestety zasnęłam więc ciekawa jestem wrażeń?

agutek hehe.. już jest sajgon. Bo teraz to tylko za rączkę wszędzie. Nie chce siedzieć w wózku na spacerach tylko trzeba za rączke cały czas. Zwariować można.

Sopana wielkie gratulacje:-):-):-)

u nas tez 3 doby po urodzeniu wypuszczają
na mecz mąz poszedł do kolegów
ja miałam Dr Hausa dziś ostatni dzień i 3 dniowy weekend jupiii
rano wymyśliłam że dzieci do żłobka/przedszkola jadą rowerkiem Zuzi
Maks sobie siedział do żłobka ja go pchałam ma boczne kóła wiec spokojnie mogłam go trzymać za kierownicę
potem Zuza jechała i był to dobry pomysł bo wstały grzecznei bez protestów ubrały się w mig :))

Kaskada gratulacje dla synka za 1 kroczki teraz będzie z górki
Zosiu trzymamy kciuki by operacja się udała

no i zbierams ie do prack
pozdrawiam mamuśki

Roksi, ja się na razie nawet nie boję :baffled:. Poczytałam trochę porad położnych i zamierzam pod koniec ciąży pić herbatkę z liści malin i łykać wiesiołek - podobno to skraca poród. Ty też możesz spróbować :tak:. Poza tym zalecają masować krocze oliwką i ćwiczyć mięśnie kegla.

hej,

ja oglądałam ten film na TVN, nawet ciekawie sie zapowiada;-)

Roksi, tez bym się bała:eek:, trzymam kciuki żeby ci łatwo poszło;-)

Kaskada gratulacje dla twojego małego chodzika:-D

a mecz porażka, co:no:?

hej:eek:

Jestem w domu i tak mi łyso z tą ciszą, chyba 2,5 roku i 3 dni temu :-D była taka cisza w godzinach rannych.
Mam jakiś mocny antybiotyk i może coś ruszy, narazie głowa jak balon i w gardle igły:eek:

myślę ciepło o imienniczce mojej córy:tak: są tragedie na świecie:-(

reklama
Zobaczymy dziewczyny jak to będzie ale jak już mam świadomość jak to wszystko wygląda to boje się:szok: N rodziłam 10 godzin:confused2: koleżanka drugiego synka o 30 minut krócej niż pierwszego:baffled: w sumie Soppana też długo jakby liczyć od odejścia wód rano:confused: wszyscy mówią że po drugim porodzie kobieta nie jest tak przeciorana jak po pierwszym;-) a jeśli chodzi o nacięcie to właśnie dziś chciałam z doktorem porozmawiać na ten temat:tak: nie chciałabym popękać ale jeśli się da to urodzić bez nacięcia i nie wiem czy u nas w szpitalu to rutyna czy raczej czekają do ostatniego momentu:confused::confused: z N miałam na zewnątrz 2 supełki a nie wiem jak w środku:no:

Madzikm
zdrówka życzę:tak:

wczorajszy serial obejrzałam i powiem że nawet fajny:tak: a z jakim rozmachem nakręcony:szok:

Do góry