reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hejka wpadam tylko się przywitać od rana mnei eneria dziwna rozpiera o 6 rano wieszałam pranei zdejmowałam suche potem spaghety uszykowałam
obudziłam dzieci do przedszkola zaprowadziłam zakupy po drodze dodusiłam pieczarki do mięska i obiad gotowy a ja lecę do pracy
miłego dnia życze
kurcze teraz w prac spokojnie bym mogła książkę czytać i może pujdę w wasze ślady i jakąs przeczytam :))

kaskada oby poszło gładko ze żłobkiem u nas jak "ciocia" wezmie na ręce wsio znika płacz tęsknota i leci do dzieci

u nas zwykłe mleko oboje piją nie pasiło im sztuczne

Roksi mój za kilka dni idzie tez do fryzjea ostatnio jak był to pani była w szoku bo nigdy tak grzecznie siedzącego dziecka podczas strzyżenia nie widziała więc byłam dumna jak paw zobaczymy jak teraz będzie

reklama
może ma uczulenie na krowie mleko, tzn to z kartonu, ale takie bez niczego, a może kakao jakoś neutralizuje to uczulenie? Moja kuzynka takie uczulenie ma, zresztą ja też mam tak, że po zwykłym mleku jest mi niedobrze, a jak pije kawę z mlekiem toi nic mi nie jest

help boli mnie głowa:eek:
czekam aż młoda wstanie i idziemy się dotlenić:tak:

Agutku a za rok przedszkolaki :szok:

mój ginekolog zapowiedział mi że od 16-19 września nie ma go:no: okazuje się że w Lublinie jest jakiś kongres lekarzy ginekologów z całej polski:-D śmieje się że pustki będą na porodówkach:-D

Dzień dobry:-)

dla mnie chyba wychodzi słońce;-)

Próbowałam dać Zosi krowie, ale nie chce:no: więc będzie dostawać modyf. tak długo jak sobie życzy;-)

tylko denerwuje nas to, że krzyczy "mllleeeko" o 5/6 rano:baffled: przetrzymamy ją do 7 ale jednak zawsze od tego zaczynamy dzień:confused:

kaskada Zosia od początu świetnie w przedszkolu:-) nawet wczoraj pani powiedziała, że jest bardzo inteligentna bo raz usłyszaną piosenkę śpiewa mi w domu, nawet tą co u starszaków słyszy przez ścianę:szok::-D
a kontakty z innymi... w pierwszych dniach nie nawiązywała, a teraz podchodzi, zagaduje, bawi się klockami z dziećmi, głaska itp.

a nam ten weekend zapowiadał się nad Soliną, bez dziecka, ale wypadły mi studia, a ja jestem obowiązkowa;-)

reklama
Do góry