reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zaraz tam zajrzę.

Tak tylko trochę na innych zasadach
Na farmie NK też jestem jakby co :-D:-D:-D
Podaj dane na pw to Cię odszukam ,albo Ty odszukaj mnie.;-)
Farmerama też jest na Nk.:tak::-):-)

Oki.
Ja codziennie na prezenty rozsyłam skrzynki z narzędziami,ale jak chcesz to Ci wyślę jakąś tam laseczkę.:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki zapomniałam się pochwalić.
Byłam dziś z młodym w tej klinice stomatologicznej.
Mieliśmy konsultacje na grudzień a planowany zabieg na koniec stycznia początek lutego.:szok::szok::szok:
Dzięki temu,że dziś pojechałam to już dziś mieliśmy pełną konsultację a zabieg Kubuś ma zaplanowany 8 listopada.:tak::-):-)
Ależ ja się cieszę ,że tak dużo udało się przyspieszyć.:-D:-D:-D
Do tego 1.800 zł zostanie mi w kieszeni,bo zrobią to na orzeczenie - czyli płaci NFZ.:tak::tak:
no to dobra wiadomosc
Nie wiedziałam ze na nk jest farma jaksa dawno tam nie zaglądałam
AS ja też wole skrzynki z narzedziami tylko chciałam sprawdzic co to są te laseczki

reklama
nawit nie wiedzialam ze jakas farmerama jest....zaraz wchodze i popatrze :-D
zaczelam grac w te jakies tam pet ale nie wiem o co kaman....:sorry2:
na nk nie znalazlam farmeramy tylko ta farme happy harvest ale w to to gram juz od dawna...

ta farmerama to gdzie wkoncu????

Ostatnia edycja:
nawit nie wiedzialam ze jakas farmerama jest....zaraz wchodze i popatrze :-D
zaczelam grac w te jakies tam pet ale nie wiem o co kaman....:sorry2:
na nk nie znalazlam farmeramy tylko ta farme happy harvest ale w to to gram juz od dawna...

ta farmerama to gdzie wkoncu????
Wyślę Ci zaproszenie .Chcesz?
Ja mam przez zadane .pl ,ale znajoma dawała mi linka z NK ,więc musi tam być.:tak:

Witam Was Kochane :tak: wybaczcie ale nie dam rady przeczytać dosłownie pół godziny temu weszliśmy do domu :sorry2: musieliśmy jechać do łęknicy po sprzęt bo kolegi koleżanka robi w sobotę wesele i jej facet ze sprzętem nawalił :no: nie ma to jak liczyć na kogoś :sorry2: na szczęście M ma znajomych którzy trzymają teścia sprzęt :laugh2:i wycieczka zaliczona :tak: Kuba po drodze się zdrzemnął i to było tylko jego spanie dzisiaj :sorry2: latał jak szalony po sklepach ja nie wiem skąd on dzisiaj ma tyle energii :-D mam nadzieję że szybko zaśnie bo ja padam :sorry2: idę coś zjeść i uciekam bo nawet literki mi się strasznie mylą na klawiaturze i co chwilę pisze na nowo :-D zajrzę jutro :tak:

Hej
ja tylko na chwile,Darus sie kąpie a Julek juz tnie komara....tatuś z Tyskim w wyrku a ja na bb:)

Może i ja na ta farmermame zajrze w sumie nie wiem o co kamannn ale warto sprawdzic.....

Natalineczka-kochana toć Ty juz za chwile rodzisz:)ja tez na chwile przed szorowałam okno:)

do jutra dziewczynki,spadam nakarmic Julasa i do wyra bo mnie dzis plecy nawalają ze szok....

reklama
Do góry