wiktoria12
Mama i żona :)
Ja sie też zegnam dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana mogłabyś mi podesłać linka?:-)
a nie orientujesz się, czy musze mieć nowe zaświadczenie o tym, że jestem na wychowawczym, czy wystarczy to z czerwca i tylko nowe zaświadczenia ze Skarbówki za 2009 zanieśc?
przez tą pogode nie mam za bardzo jak tam podejść z Maksem i zapytać..a juz w sumie czas by było załatwiać jakbym potrzebowała to zaświadczenie, mnie w firmie to czasem nawet ponad miesiąc się czeka na dokumenty
![]()
witajcie kochane. Pisze tylko, żeby podziękować za kciuki i zameldować że jesteśmy cali.
Poród był bardzo ciężki. Mała zaklinowała się w kanale i ma porażzenie splotu barkowego. Czyli nie rusza w ogóle rączką prawą. Dla mnie to cios i siedze i wyje. głupia obwiniam się za to że mogłam cosrobić. W ogóle jakiś dołek mam zamiast się ciesczyć. Sorki za błędy ale mam nadal opuchnięte paluchy i nogi ciężko mi pisać. Strasznie się boje tą jej rączkę.
Całuję wszytkie![]()
zgłupiała jak nicM
Dziewczyny moja Klaudia od wczoraj totalnie zwariowała.:-):-)
Sama nie wiem czy to dobrze,czy niekoniecznie.
Wczoraj pojechała po całości ,bo kupiła sobie angielskie czasopisma
zmieniła w komputerze i telefonie język na angielski.
Dziś załatwia sobie szkołę hiszpańskiego.
Ja mam ją umówić na jutro z lektorką z zeszłego roku na profesjonalny angielski.
:
M
No i wtedy nie chcęm ,ale muszem...
I jak mi nie pomoże to udupię maturę z anglika.
Agnes doczytałam teraz ,że Oliwka miała wypadek.
Oj nacierpiała się bidulka .
Zdrówka dla niej .
A Tobie życzę jak największych utargów.:-):-)
Hej moje kochane ,jestem i ja
sezon dobiegł końca....
Dzieci chodzą do szkoły,Ksawek do pierwszej klasy poszedł ,rany ,nie mogę w to uwierzyć
Klaudia już w piatej
a ja ciągle piekna i młoda...
Nie pamiętam, czy sie chwaliłam ,ale mam umowę do 10 lutego ,wiec juz zdecudowanie spokojniejsza o pracę jestem,szykuje mi sie na dniach urlopik,na pewno gdzieś pojedziemy na jakiś weekend,a i czas będe miała tutaj więcej zaglądać ,tak ,tak ,powoli wracam:-)
Kerna moje gratulacje,z okazji narodzin córeczki
wierzę ,ze jak mówi As wszystko da sie "naprawić" i rehabilitacja wróci małej sprawność
Heloł Bubka ,co z tym twoim kompem sie wyprawia
Dowikla ,Wiktoria ,Medeuska ,jak ja dawno nie czytałam waszych postów ,no buziaki i oczywiście MH,ale sie za wami stęskniłam ,cholerka nie wymienie wszystkich ,bo ci chwle mi sie któraś przypominaAle wszystkie was ściskam i e-całuję;-)
Dowikla ja ci dam zapewnie,śmiesz wątpić
ale tak serio ta na długo nie pojedziemy ,bo po pierwsze zbieramy na architekta ,a po drugie,szkoła dzieci ,Krzyska praca ,a ja z przyjemnościa posiedzę trochę w domu,posprzatam po swojemu(rany co mi sie marzy),dziś moŻe sie dowiem od kiedy konkretnie na urlop pójdę i na jak długo..
Pojedziemy do Piły do znajomych poimprezować ,jak co rokua na następny planyjemy do Łeby pojechać ,do najwiekszego w Polsce parku dinozaurów i na pustYnie,w ogóle poszlajać sie troszke po okolicy
Agnes czytałam własny sklep otworzyła,rekordowych utargów życzę ,brawo za odwagę i pomysł![]()
:-
A do mnie zadzwonili godzinkę temu ze specjalistycznej kliniki stomatologicznej ,gdzie jesteśmy umówieni na grudzień na konsultację.
Zwolniło im się dziś miejsce o 14,a my najbliżej mieszkamy ,więc chcą obejrzeć już dziś buźkę małego.:-):-):-)
A ja jeszcze z ręcznikiem na głowie
Zapomniałam,że dziś zmienili plan i za 10 minut Kuba wychodzi ze szkoły![]()
dzieki kochana, nie musiałaś robić fotki:-)
ja mam niebiesko-granatową kurtkę więc niezbyt fajnie by to wyglądało w zestawieniu ;-)
ale dzieki kochana za propozycję:*
rozmiaru nie sprawdziłam, bo mały spał akurat i nie miałam jak wejsc do pokoju sprawdzic wymiarow tego, który już mam...
Z
Dziewczynki zapomniałam się pochwalić.
Byłam dziś z młodym w tej klinice stomatologicznej.
Mieliśmy konsultacje na grudzień a planowany zabieg na koniec stycznia początek lutego.
Dzięki temu,że dziś pojechałam to już dziś mieliśmy pełną konsultację a zabieg Kubuś ma zaplanowany 8 listopada.:-):-)
Ależ ja się cieszę ,że tak dużo udało się przyspieszyć.
Do tego 1.800 zł zostanie mi w kieszeni,bo zrobią to na orzeczenie - czyli płaci NFZ.![]()
jasne ze chceWyślę Ci zaproszenie .Chcesz?
Ja mam przez zadane .pl ,ale znajoma dawała mi linka z NK ,więc musi tam być.![]()
hahaha a propos Farmera.W tv w wiadomościach mówili o nowej reklamie promującej Gdańsk. YouTube - Fale GDN 1 . Tylko jakie w niej przesłanie?
![]()
Ech Ty bidulko.:-(Wpadłąm , ale mówię tyko dobranc, am takie napady kaszlu, ze nie iwem, czy zaraz się posikam czy zwrócę.
zapomnialam KERNA
a kochana Ty nadal w 39tyg ciazy jestes
no widzisz a juz wczensiej o to zapytalam
czy to ta klinika ode mnie czy jakas inna?tak z ciekaowsci pytam:-)
najwazniejsze ze udalo Ci sie to zalatwic
a ja z Paulina we wtorek znow do ortodonty,i pozniej za tydzien znow
cos beda jeszcze mierzyc
i Paulina od jutra zaczyna gmnastyke korekcyja-raz w tygodniu i basen co 2tyg bo jest zaduzo chetnch zeby co tydzien jezdzila
mam nadzieje ze sobie na basenie da rade sama
musze jej tylko okulary kupic
i dobrze ze ja nauczycielki znaja
no i jutro mam zajrzec do cntrum kultury bo moze jakies zajecia taneczne sa to bym Pauinne zapisala
przypomnijcie mi
jej i plastyczne by sie przydaly,ale chyab narazie taniec bo wiecej ruchu
no i nadrobilam izadnej pewnie juz nie ma
Awarii auta nie zazdroszczęjasne ze chce![]()
ja dzisiaj mialam taka ochote na placki ziemniaczane ze szkoda gadac... hihih zjadlam az 8 ...gdzie zawsze zjadam zaledwie 3 i jestem pelna
wogole to nie pisalam wam...
ale jak na zlosc dzisiaj ... popsuly mi sie 2 auta
jedno rano... jutro jestesmy umowieni do mechanika.. wiec pojechalam do znajomych drugim po cebule a tu mi sie spod maski kopcimusialam zostawic auto i mnie kumpel odwozil... bo pada jak cholera a mi sie do domu spieszylo te placki robic... masakra jakas... i pech jak cholera
dobranoc
jasne ze chce![]()
ja dzisiaj mialam taka ochote na placki ziemniaczane ze szkoda gadac... hihih zjadlam az 8 ...gdzie zawsze zjadam zaledwie 3 i jestem pelna
wogole to nie pisalam wam...
ale jak na zlosc dzisiaj ... popsuly mi sie 2 auta
jedno rano... jutro jestesmy umowieni do mechanika.. wiec pojechalam do znajomych drugim po cebule a tu mi sie spod maski kopcimusialam zostawic auto i mnie kumpel odwozil... bo pada jak cholera a mi sie do domu spieszylo te placki robic... masakra jakas... i pech jak cholera
dobranoc
:
Tak to ta kliika na Agatowej.
Z tym ,że ja już wcześniej właśnie tam prywatni byłam zapisana.:-):-)
A dziś powiedzili mi,że czy prywatnie czy państwowo to taki sam czas oczekiwania..
To pokazałam im orzeczenie małego ,bo musi być xero i wzięli go przepisali na NFZ.
;-)
.
Widzę,że Ty też nieźle zaganiana jesteś.:-):-)
Awarii auta nie zazdroszczę,plackami smaka mi narobiłaś
pw poszło.:-):-)
Witam,
Moja Niki wstała 30 min temuA poszła spać o 21, to dziecko po prostu nie lubi spać
![]()
[
Maks mi dziś zrobił pobudkę o 4,30 i juz nie poszedł spac.. znaczy poszedl ale dopiero o 6.30 i pospał do 7ja nawet nie zdążyłam zasnać....