potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Niech mnie ktos przytuli bo sie zarycze...
On mnie zostawil i sie wyprowadza... Jak ja mam dac sobie teraz rade,,, Jestem zalamana i nie moge przestac plakac...
Cara, olej go, on nie traktuje Ciebie poważnie, a to że dał Ci pierścionek zeręczynowy...To śmieszne, bo wygląda na to, że potraktował to jak wspaniałą zabawę. Nie cierpię nieodpowiedzialnych gówniarzyiiwka wczorajsze zakupy to z mama... Probowala mnie uspokoic i kupowala co chcialam... kredyt wziela wiec przy kasie jest :-(
Od M nic nie wezme... Mam ochote wypierdolic za okno pierscionek zareczynowy i bizuterie od niego...

No już zaraz piszę, nie bądź niecierpliwa.Wiecie co lenia mam okropnego...
Mam na mieście tysiąc rzeczy do załatwienia....
Z Lolem chciałam na plac zabaw iśc...No i tyłka mi sie ruszyć nie chce..A wszystko przez to,że o 5 przyszedł es z banku.Cholibka...
Madzka a ty kaj się chowasz??????????
Innaa miałaś napisać, co Olinek na placu zabaw wyprawiał...
Lachonyyyyyy bo ja zaraz znikam.....

Lachonka pełną gębą

Dopisz Maciusia i Grzesia (może lubi młodszych;-)) a na Karolka od Bodzinki, uważaj, bo on na dwa fronty leci -widziałam, jak Bodzia umawiała sie z Inną.;-)![]()

Poszłam wczoraj z Olinką na plac zabaw. Na początku było fajnie, bawiła się w piasku (dorwała cudze grabki i łopatkę;-)), ale oczywiście po 15 minutach znudziło się jej. Najpierw dostała szwędcza - co chwilę wyłaziła z piaskownicy, próbowała chodzić po murku (jakby upadła to żegnajcie piękne ząbki). Później zaczaiła, że ślizgawka jest koło niej i zaczęła się na nią wspinać ale od drugiej strony, uniemożliwiając tym samym zjeżdżanie z niej innym dzieciakom

Aaaa....Mamy kartę ze żłobka, jest cień nadziei że przyjmą Oliwkę, tylko J. się śmieje, że albo będą musieli dodatkową osobę do opieki nad nią zatrudnic, albo będziemy płacić za 5-cioro dzieci