reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda przecież chciałas...;-)
Ja wyszłam z Małym na podwórko ale jestesmy juz z powrotem bo dzis nie mam siły za nim biegać.....
Ale ryk był nieziemski, torebke, autko, co sie dało mi przynosił i do drzwi prowadził.Serce mi się krajało ale tłumacze sobie,że jestem mu potrzebna na jeszcze długi czas i moje samopoczucie tez jest ważne.Teeraz juz sie kloszrd uspokoił i zabawił.

reklama
megusek,o co chodzi z pieluchami,bo chyba niedoczytałam:dry:.
Moje kochanie wczoraj jak pojechało tak i wróciło:szok:,bo okazało się,że robota dopiero od czwartku ma byc :angry::wściekła/y:ale w innym miejscu,bo tam gdzie wcześniej to kochany szwagier:wściekła/y::wściekła/y::angry: za dużo krzyknął gościowi za robotę i mu podziękował:tak::-p.
Za to mam teraz robotę bo braliśmy świnkę i znowu rozbieranie na blacie kuchennym;-):tak::laugh2:.
No,a wczoraj wieczorem pofolgowałam(tak wyszło Bodzia;-)) i zjadłam flaczki ale chyba były ciut przy tłuste i leje się ze mnie.
Zmykam,bo przód został a i galareta nastawiona i podroby ugotowne na jutrzejsze pierogi

Martuniu Ty lepiej ze mna nie zadzieraj, bo jako tajny szpieg mam wtyki wszędzie:rofl2::rofl2::rofl2:
Och za nie ma co:rofl2:Miło mi sprawiac przyjemność:tak::tak::tak:Załąpie się na śiweżynka?????????

Marta z pieluchami chodzi o to ze Kuba mega odparzony, wietrzenie nic nie daje wiec to pewnie pieluchy - kupujemy Happy (czy to reklama? :szok:;-))a teraz wyszły jakieś okrojone wersje -mniej falbanek i pasek zielony jak w Pampersach i Kubka chiba uczulił (żadne inne nam tak nie spasowały jak Happy) ale znalazłam w sklepie inną partię :-) Co będzie potem jak już zużyjemy wszystkie stare partie świata? Chyba nocnik ;-)

A mnie szlag trafia, że na naszym zadupiu nie można nigdzie kupić Pampersów Let's Go :crazy:. U nas one się najlepiej sprawdzają, o wiele lepiej się je zakłada no i Oliwka nie ma w nich takiego wielkiego tyłka jak w zwykłych pampkach :-D

Ja się czuję trochę lepiej, tylko katar i kaszel męczą mnie okropnie.

No i jak ja mam się nie wkurzać?? Dopiero co założyłam Olince czystego pampka a ona nawaliła w niego i to tak, że można się otruć od zapaszku :dry::baffled:

A mnie szlag trafia, że na naszym zadupiu nie można nigdzie kupić Pampersów Let's Go :crazy:. U nas one się najlepiej sprawdzają, o wiele lepiej się je zakłada no i Oliwka nie ma w nich takiego wielkiego tyłka jak w zwykłych pampkach :-D

Ja się czuję trochę lepiej, tylko katar i kaszel męczą mnie okropnie.

No i jak ja mam się nie wkurzać?? Dopiero co założyłam Olince czystego pampka a ona nawaliła w niego i to tak, że można się otruć od zapaszku :dry::baffled:

tez mam to samo i z let's go i z kupka na świerzą pieluszkę wiec nie jesteś sama

:szok::szok::szok::szok::szok:
A ja widze,że słońce to wyciągneło siły i z mamuś.Ja wczoraj padłam o 20...Tzn.wylądowałam w łóżku zasnełam póżniej a pobudke maiałąm o 5.W ogóle to spiekłam sobie ręce.
Martynka Lolo tez uwielbia narobic do czystej pieluchy...:dry::dry::dry:Że nieśmiało zapytam...Jak tam płytka????Ide sprzątać...

Witam z rana
Ja na szczęście nie mam już problemów z pieluchami bo Maja używa ich tylko do spania i na jakiś dłuższy wyjazd. Ale pamiętam doskonale jak je nosiła że kilka razy miała odparzoną pupcię.:tak::tak::tak:
U nas pogoda super więc zaraz po śniadanku idziemy na plac zabaw, niech się mała wyszaleje:tak::tak::tak:, a jak M wróci z pracy to podjedziemy do marketu po mleko i soki

reklama
Bry lachony :-)

My uzywalismy caly czas Pampers, ale przezucilismy sie na DADA z biedronki :-) I jest super do tego tanio :-)

Do góry