Dziękuję, dziękuję! :-) I wzajemnie!Serdecznie gratuluję fasolki :-):-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, dziękuję! :-) I wzajemnie!Serdecznie gratuluję fasolki :-):-):-)
oj myszunia skąd ja to znam....... antoni musi być w lipcu u okulisty tak mu wyznaczyła wizytę pani doktor jak byliśmy z nim w przychodni jak miał 3 m-ce był to luty więc wiadomo pani nie zapisała w rejestracji na konkretną datę tylko kazała dzwonić w czerwcu a nawet lipcu ..no ok dzwonię tam wczoraj a pani do mnie z tekstem że ona może mnie zapisać na październik bo numerków nie maSłuchajcie, obdzwoniłam chyba z 15 poradni laryngologicznych w Łodzi - w większości chcieli mnie zapisać na przełom czerwca i lipca, w pozostałych najwcześniej w przyszłym tygodniu i tylko w jednej pani mi powiedziała, że jutro przyjmuje laryngolog, ale ma już full pacjentów, więc muszę przyjść między 9.00 a 11.00 i czekać, to może mnie przyjmie
No kurna, na co my te pieniądze dajemy?![]()
No Kochana z tego co słyszałam to kobieta w ciąży powinna mieć jakieś specjalne przywileje w przychodniach itp. No niestety nie wszyscy tak uważająSłuchajcie, obdzwoniłam chyba z 15 poradni laryngologicznych w Łodzi - w większości chcieli mnie zapisać na przełom czerwca i lipca, w pozostałych najwcześniej w przyszłym tygodniu i tylko w jednej pani mi powiedziała, że jutro przyjmuje laryngolog, ale ma już full pacjentów, więc muszę przyjść między 9.00 a 11.00 i czekać, to może mnie przyjmie
No kurna, na co my te pieniądze dajemy?![]()
No właśnie ciekawe jak każdy brzuszek się dużo różni.Ja w obu ciążach miałam mały brzuszek. W drugiej tylko trochę większy, może dlatego, że po pierwszym dużo zeszczuplałam.kurcze jak ogladałam fotki brzuszków dziewczyn na paźdierniku to sie zdiwiłam jkie laski tam mają brzuszki.....
ja tez niby mam, ale nie taaaaaki ogromny jak wekszosc, a jedna now w 20 tyg nie ma wogólechudzinka taka
i jeszcze jedna ma baaaardzo duży ale sam bruszek nic z tylu boku a pod cycami też chudzinka straszna![]()
Podobno kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć przywileje i co z tego. Ludzie są tak znieczuleni, że jak widzą kobietę w ciąży to wzrok odwracają, żeby przypadkiem czegoś od nich nie chciała.No Kochana z tego co słyszałam to kobieta w ciąży powinna mieć jakieś specjalne przywileje w przychodniach itp. No niestety nie wszyscy tak uważają
...
niestety takie są nasze realiaNo Kochana z tego co słyszałam to kobieta w ciąży powinna mieć jakieś specjalne przywileje w przychodniach itp. No niestety nie wszyscy tak uważają
myszunia ja również dziękuję
malinka1 masz racje bo czasem to właśnie trzeba ostro bo inaczej się nie daCzłowiek próbuje być uprzejmy, miły itd. to oni mają cię często tam gdzie słońce nie dochodzi
![]()
No niestety takie są smutne realia. :-( Ale co zrobić.Podobno kobiety w ciąży wszędzie powinny mieć przywileje i co z tego. Ludzie są tak znieczuleni, że jak widzą kobietę w ciąży to wzrok odwracają, żeby przypadkiem czegoś od nich nie chciała.A jak kiedyś w supermarkecie przepuściłam w kolejce do kasy kobietę w bardzo zaawansowanej ciąży to myślałam, że zostanę zlinczowana.
![]()
nie umiem tak jesc od razu jak wstane musze jakis vczas odczekac bo zyganie murowaneNO TO NIEDOBRZE
JUZ IDZ WCINAĆ SNIADANKO
ja juz drugie zjadłam
ide teraz tez sobie zrobic kawke, bo mi smaka zrobiłas![]()
kwas biore... juz dawno...Pati mno Ty juz powinnas najpierw zjesc sniadanie a potem kawke.nie zapominaj sie:-)
a kwas foiliwy bierzesz?
fasolka ma sie dobrze jak zauwazylas mam nowy suwaczek...Kochana i co u lekarza bo ja nic nie wiem?? jak tam fasolka??
No to witam was kochane po krodkiej przerwie ale widze ze nawet nie zauwarzylyscie mojej nieobecnosci;-);-);-);-)
Ja bylam wczoraj na tych urodzinach u chrzesnicy i nawet bylo fajnie myslalam ze bedzie gorzejale co mnie za kazdym razem zaskakuje jak na urodzinach dziecka rodzice stawiaja wodke itd ja tego nie rozumiem to przeciez urodziny dziecka a nie jakas impreza zeby wszyscy sie upili
nie wiem jak inni ale ja na urodzinach dziecka alkoholu miec nie bede
M ma w koncu tydzien urlopu wiec mam nadzieje ze fajnie ten czas razem spedzimy i moze byc ze troszke was zaniedbam wybaczcie mi![]()
mi jeszcze Sewi nie sprzataOliwka porozrzucała wszędzie książki,kazałam jej sprzątnąć ale uparta bestia z niej,troche krzyknełam i od razu układa na półkę
ale u niej ze sprzątaniem zabawek to na razie ciężko,a Wasze dzieciaki sprzątają?
zdrowkawlasnie dzownil p
ma zapalneie splotu barkowego,dostal zastrzyki
dobrze ze nie gips.ufffffffffff:-)
fajnie ze Lence juz lepiejNie było mnie trohcę ale większośc nadrobiłamLena 4 dzień na antybiotyku powoli jest lepiej czwartek/piątek mamy być na kontroli
Laura wróciła do domuw niedzielę a wczoraj już miałam z nią zgrzyty , mieli dyskotekę na zakończenie 6 klas w szkole i moje dziecko ubrało ssię nawet ładnie na luzie ale do tego zjechane adidasy i tłumacze że to nie pasuje a ona ,że jej rządze i mówię co ma ubierać a na koneic najlepszy tekst" wiesz my nie możemy żyć razem bo ty mnie ograniczasz , narzucasz swoje zdanie i mnie stresujesz"no cóż może i nei możemy ale póki co jest jeszzcze na mnie skazana
niech juz jej minie ten głupi wiek bo czasem nie wyrabiam
![]()
nie nic mi nie odp :-Ma któraś z Was wieści od Aleksi??????
ja o niej nie zapomnialam pisalam kiedys gdzies do niej ale nic - cicho....ja jestem po obiadku wlasnie-pospratane mam ladnie- tyle ze w kuchni nie chce mi sie po obiedzie.. i koncyc panierowac pieczarek juz mi sie nie chce dla m.. on bedzie dopiero kolo 17 wiec mam czas....
a wogole to co z joe alex? tyle casu jej nie było.. juz chyba połowa o niej zapomniała![]()
powiem Ci ze ja przy Sewku mialam duzy brzuszek i tylko on mi rosl potem przy koncu poszlo mi troche na buzie... i noskurcze jak ogladałam fotki brzuszków dziewczyn na paźdierniku to sie zdiwiłam jkie laski tam mają brzuszki.....
ja tez niby mam, ale nie taaaaaki ogromny jak wekszosc, a jedna now w 20 tyg nie ma wogólechudzinka taka
i jeszcze jedna ma baaaardzo duży ale sam bruszek nic z tylu boku a pod cycami też chudzinka straszna![]()