Mama Helenki
i Aniki :D
Apropos diety, to ja się za specjalnie nie djecę, ale testuje nie popijanie
i tak jakby moje trawienie się poprawiło 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Apropos diety, to ja się za specjalnie nie djecę, ale testuje nie popijaniei tak jakby moje trawienie się poprawiło
![]()
Wow to niezleDowikla, ja bym jeszcze chciała wiedzieć, czy dzidziulek jest dziewczynką czy chłopcem, to bym wiedziała jaką wyprawkę szykować.
A tak swoją drogą to z tym USG różnie bywa. Ciocia mojego męża opowiadała jak miała tuż przed porodem (20 lat temu) robione USG i lekarz jej powiedział, że będzie duża dziewczyna, a po godzinie miała już na rękach dwóch nie za dużych chłopców.![]()
Dowikla, ja bym jeszcze chciała wiedzieć, czy dzidziulek jest dziewczynką czy chłopcem, to bym wiedziała jaką wyprawkę szykować.
A tak swoją drogą to z tym USG różnie bywa. Ciocia mojego męża opowiadała jak miała tuż przed porodem (20 lat temu) robione USG i lekarz jej powiedział, że będzie duża dziewczyna, a po godzinie miała już na rękach dwóch nie za dużych chłopców.![]()
A ja pije podczas kazdego posilku i co...Ja jakoś w to nie popijanie nie bardzo wierzę. Bardzo rzadko popijam posiłki, a moja przemiana materii i tak pozostawia wieeeele do życzenia.![]()
A ja myślę, że nasza Malinka by sobie doskonale z takim USG radziła!A ty wiesz jak 20 lat temu wyglądało USGWyobraź sobie mały 13 calowy monitor kineskopowy, z za ciemnym obrazem... Trzeba być wróżka
![]()
Eee no MALINKA to na bankA ja myślę, że nasza Malinka by sobie doskonale z takim USG radziła!![]()