reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dowikla, ja bym jeszcze chciała wiedzieć, czy dzidziulek jest dziewczynką czy chłopcem, to bym wiedziała jaką wyprawkę szykować. :-p:-p:-p:-D

A tak swoją drogą to z tym USG różnie bywa. Ciocia mojego męża opowiadała jak miała tuż przed porodem (20 lat temu) robione USG i lekarz jej powiedział, że będzie duża dziewczyna, a po godzinie miała już na rękach dwóch nie za dużych chłopców. :-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla, ja bym jeszcze chciała wiedzieć, czy dzidziulek jest dziewczynką czy chłopcem, to bym wiedziała jaką wyprawkę szykować. :-p:-p:-p:-D

A tak swoją drogą to z tym USG różnie bywa. Ciocia mojego męża opowiadała jak miała tuż przed porodem (20 lat temu) robione USG i lekarz jej powiedział, że będzie duża dziewczyna, a po godzinie miała już na rękach dwóch nie za dużych chłopców. :-D:-D:-D:-D:-D
Wow to niezle:szok::-D:-D:-D:-D

Moaj siora przez cala ciaze miala miec dziewczynke-Julke a urodzila sie Julka z jajeczkami;-)i jest Kacper:tak::-D:-D:-DJakie bylo Ich zdziwienie jak zobaczyli i calej rodziny jak dzwonili z nowinka

A ty wiesz jak 20 lat temu wyglądało USG :-D:-D:-D Wyobraź sobie mały 13 calowy monitor kineskopowy, z za ciemnym obrazem... Trzeba być wróżka :-D

Zmykam poprasować trochę bo nikt nie chce za mnie tego zrobić, a potem jeszcze przed odebraniem Mai z przedszkola przydałoby się do biedronki podskoczyć bo to prawie po drodze:tak::tak::tak:

reklama
A ja myślę, że nasza Malinka by sobie doskonale z takim USG radziła! :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Eee no MALINKA to na bank:-D:-D:-D

A tak serio to zobaczenie plci na usg i tak dalej zalezy nie od jakosci sprzetu tylko w duzym stopniu od umiejetnosci lekarza:tak::tak::tak:
Ilu jest lekarzy ktorzy na najnowszym aparacie nei potrafia dostrzec nawet rzeczy oczywistych:confused2:
Moja lekarka miala mega stary aparat ale wszystko co mi mowila lacznie z waga i plcia sprawdzilo sie w 100%

Do góry