kerna
http://www.lauraziobro.pl
hehe ja reż

a skasowałam posta....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Medeuska ja w księdza też nie wierzę,tylko w Boga.a ja nieraz nalałam zwyklą wodę i nie powiedziałam że to zwykła woda....
grzesze codziennie więc nic mi nie pomożea najwięksy grzech to życi bez ślubu którego i tak nie bede mieć- nieslubne diecko i takie tam inne- więc mogę grzeszyć ile chce;-)
w spowiedzi nie byłam od bierzmowania- a nawe nie pamietam czy na bierzmowaniu tez byłam- poza tym ja wiem, że moze kogoś uraże- ale wg mnie to nie powinno być takiej gupoty jak spowiedź- powies księdzu co złego robisz i juz niby rozgrzeszenie- jeśli już ktoś naprawde w to wierzy to lepiej jakby sie wyspowiadał sam przed sobą w modlitwie i sam sobie dał pokutewtedy to jest szczera i prawdziwa spowiedz- bo nie nakazana
mialam sporo głupich sytuacji z księżami- teraz nie bede opisywać bo nie bardo mam czas- ale wlasnie dlatego nei wiere w spowiedz księży i kościół
sorry ze post pod postem![]()
super :-):-)Michał już śpi bite dwie godzinybędzie miał fajny humorek
![]()
MH nie unoś się plizzz.Napisałam jak napisałam, interpretacja dowolnaale wytykanie mi grzechów naprawdę nie należy do Ciebie
Każdy sam najlepiej wie kiedy grzeszy i to jego prywatna sprawa
![]()
kochana ja adama chrzciłam jak miał 2.5 roku juline jak miała 5 m-cy a toniek ma 13 m-cy nie chrzszcze i narazie wcale nie mam zamiaru jak dorośnie zzdecyduje c zy do komuni pojdzie nie wiem sam zdecydujekropidło? hm..... ja teraz nie iwem czy u nas ksiądz tego ze sobą nie nosiłi wogóle dla mnie głupotą jestpo co trzeba miec wodę święconą w domu- skoro ksiądz przychodzi do wszystkich po kolędzie to powinien miec ze sobą wodę święconą i kropidło
ja to wogóle kościoła nie lubiechodze tylko jak jakas okaja- pogrzeb zlub komunia- Maksa ochrzcze- ale nie z wiary tylko żeby w przyszłości miał wybór czy chce czy nie
no i żeby tą komunię razem ze wszyskimi dziećmi miał- bo potem tylko problemów pełno- a dzieci sie śmieją potem z innych któe komunii nie mają- a tego mu nie zrobie
oczywiście zo do chrztuto juz cała rodzina zdążyła mnie opierdzielić że tak dlugo sie dziecka bez chrtu nie trzyma bla bla blamoje dziecko i chyba mogę robić co chce i jeśli ja nie wiere w takie przesądy ze dziecko sie zle chowa, choruje czy opętane potem to nie zrobie tego jak najszybciej dla nich
![]()
no to jest profesjonalne podejście do tematuLichtarzyki to podstawki pod świeczkę.
A pro po ...
I jak mniej wiecej powinien wygladac ten cały ołtarzyk .
spowiedź moim zdaniem to wymysł księży spowiedź jest powszechna i to powinno im starczyc a że oni to tajniacy i plotkarze to muszą wsio wiedzieć to jak ktoś musi lubi i chce niech im mówi ja z tego wyrosłama ja nieraz nalałam zwyklą wodę i nie powiedziałam że to zwykła woda....
grzesze codziennie więc nic mi nie pomożea najwięksy grzech to życi bez ślubu którego i tak nie bede mieć- nieslubne diecko i takie tam inne- więc mogę grzeszyć ile chce;-)
w spowiedzi nie byłam od bierzmowania- a nawe nie pamietam czy na bierzmowaniu tez byłam- poza tym ja wiem, że moze kogoś uraże- ale wg mnie to nie powinno być takiej gupoty jak spowiedź- powies księdzu co złego robisz i juz niby rozgrzeszenie- jeśli już ktoś naprawde w to wierzy to lepiej jakby sie wyspowiadał sam przed sobą w modlitwie i sam sobie dał pokutewtedy to jest szczera i prawdziwa spowiedz- bo nie nakazana
mialam sporo głupich sytuacji z księżami- teraz nie bede opisywać bo nie bardo mam czas- ale wlasnie dlatego nei wiere w spowiedz księży i kościół
sorry ze post pod postem![]()
:-d:-d:-d:-dspowiedź moim zdaniem to wymysł księży spowiedź jest powszechna i to powinno im starczyc a że oni to tajniacy i plotkarze to muszą wsio wiedzieć to jak ktoś musi lubi i chce niech im mówi ja z tego wyrosłam :-dbóg mnie rozliczy na tym ostatecznymalleluja i do przodu .amen
My po spacerku wypiźdiło nas nieźlezaraz obiadzio i kawulec:-d