reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka u mnie by się przydało wprowadzenie takich małych zmian bo póki co cały dom na mojej głowie Laura tez sie do pomocy nei garnie choć powinna ale jak mam się nei raz prosic pół godziny i wysłuchiwac narzekań to wolę sama zrobić i się nei denerwować L wraca z pracy to ciągle zmęczony i głowa go boli od komputera ale co robi..? siada przed kompem :wściekła/y:
ale już zaczełam go gonic w weekendy jak ma wolne ,żeby się trochę więcej Lenką pozajmował
najlepsze w sobotęwyszedł z Lenką na spacer na 20 minut !! i wrócił zmęcozny - bo ona ucieka i włazi w krzaki itp , jakby ze mną chodziła za rączkę grzecznie :rofl2:
ehh czasem brak słów a mnei dodatkowo jakaś deprecha na wiosę łapie więc już w ogóle mam doła i mowię sobie ,że jestem beznadziejna b inne babki mają więcej dzieci i świetnie sobie radzą a ja ciągle do tyłu z robotą :baffled:
az 20 minut:-D:-D przesadzil:-D:-D
Hej
u mnie z raa był piekna pogoda a teraz cyba zacznie snieg walic bo sie ciemno zrobilo

Zupke nastawiłam mąż zażyczyl sobie fasole wiec musi sie troche pogotowac hehehe pranie wstawilam to pózniej powiesze no i na zakupy z kumpela nie pojechysmy .........cos jej wypadło z mamą wiec nestety siła wysza hhahaha, mozeinnym razem sie uda:)

To moze wpadniesz tez do mnie posprzatać .ja tez wyjde z domu:):):)

Kurcz musiałam pousówac troche bo za dlugie było heheheh:-D:-D:-D:-Dmoze teraz juz starczy:-D:-D:-D
przeciez mam ma wpasc ci posporzatac i kona umyc hihihi
nie mogę się doczekać już ciepłych ni kiedy wypuszczę tę moją diablicę na plac zabaw pewnie go rozmontuje na części :rofl2: ale co tam wybiega się i może w domu będzie spokojniejsza teraz to każda kałuża jej wszystkie gównieka chce z ziemi podnosić normalnie sie uparła na te g.. a po zimie to pełno tego leży :no: i oczywiście zabawa " biegną w przeciwnym kierunku" o zakupach z Lenką można zapomnieć
ja tez tylko czekam kiedy na plac zabaw bede mogla Laure wypuscic
Witam! Mnie coś zaczyna "brać" znowu. mam zapchany nos, z oczu ciurkiem łzy lecą.:wściekła/y:
W domu śmierdzi jak w publicznym ustępie. Byłam w spóldzielni zgłosić że się dusimy od ok. 3 tyg to mi powiedział prezes że na deszcz:szok::crazy::crazy:
A mam podejrzenia co do sąsiada bo po remoncie jego łazienki zaczęło walić w domu. okna non stop pootwierane i pewnie stąd nasze choróbska:wściekła/y:
Dzisiaj na imieniny mamy jechać.
:
trzymam kciuki za pasek:-) bawcie sie dobrze
to wiedzial kiedy sie zzepsuc:-D dobrze ze nie tydien pozniej:-D
ale jak to sie mówi, glupi ma zawsze szcescie:-p:-p:-p:-p;-)

dry:
ja ci dam glupi:crazy::-D:-D:-D:-D
Hej dziewuszki

Mlena no nie ma przebacz skoro nie chudniesz znaczy ,ze jesz za duzo a,ruszasz sie za mało,bo sadzę ze zdrowa jesteś:tak:Cudów nie ma ,ja cieżko pracuje nad sobą powiem nie skromnie:-D ,wkleję wam moja najjswierzża fotkę:tak:Myszunia i Malinka ,bo one mnie widziały w realu będa miały jakiś punkt odniesienia:-D

Nie jestem jakaś tam szcuupła super ,ale i tak jestem zadowolona z tego co mie ise udało ,a tio jeszcze nie koniec
elegancko super!!! Tak trzymaj!!
A tu Kamilek na kocyku z kotkami​
sama slodycz

Oriflame piekne foteczki a jaki kolro mialas wlosow bo widze na jednej fotce jakis fiolet:confused:Masz super dzieciaczki:-)

reklama
Moja Helena sie wyspała, spała ze 3 godziny :szok: Wstała mega marudna :baffled: Ale jest troszke lepiej :happy: Kpiłam jej notesik zamykany flamastry, naklejki i ma dziewczya nowe zajęcie w łóżku :tak: A Nik usiłuje założyć rajstopy na głowę :rofl2:

Laseczki ja się odmeldowuję trzeba sie ubrać Pietruszce kawulca zrobić zupkę odgrzac i do pracy się zbierać...ciekawe co tam dziś w tym wariatkowie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
papatki pewnie będe jutro no chyba że dziś wieczorkiem moje kochanie nie będzie miało innych planów niecnych:-p
papatki:happy:

Laseczki ja się odmeldowuję trzeba sie ubrać Pietruszce kawulca zrobić zupkę odgrzac i do pracy się zbierać...ciekawe co tam dziś w tym wariatkowie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
papatki pewnie będe jutro no chyba że dziś wieczorkiem moje kochanie nie będzie miało innych planów niecnych:-p
papatki:happy:

Pa pa i oby cię miło zaskoczyli w pracy :)

Hej dziewuszki

Mlena no nie ma przebacz skoro nie chudniesz znaczy ,ze jesz za duzo a,ruszasz sie za mało,bo sadzę ze zdrowa jesteś:tak:Cudów nie ma ,ja cieżko pracuje nad sobą powiem nie skromnie:-D ,wkleję wam moja najjswierzża fotkę:tak:Myszunia i Malinka ,bo one mnie widziały w realu będa miały jakiś punkt odniesienia:-D

Nie jestem jakaś tam szcuupła super ,ale i tak jestem zadowolona z tego co mie ise udało ,a tio jeszcze nie koniec
kobieto moim zdaniem jak ty jeszcze 20 kilo schudnies to bziesz straszny suchar!!!

a co do mleny to nie masz racji, moja kolezanka miala diete i przestrzegala jej bardzo rygorystycznie i do tego 40 km dziennie na rowerze robila przez trzy mce i nic jej to niestety nie dalo, niektórzy już tak mają:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:
na wesoło

76e39e8d32e58333.jpg

673bb5e8d00b9af1med.jpg

f7b45dbbe09983f5med.jpg
a ja nawet nie zaczaiłam ze to sa reczniki i posciel, tylko na tym ostatnim zajarzyłam
a do tego czarek siedzial sobie i akurat pokazywal mi na waszych suwaczkach, o autko, o kwiatuszek, o autko i nagle oooooooooo co to? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja oglądałam ale tylko urywek
A oglądacie rozmowy w toku o kobietach króre zmniejszyły sobie piersi aż w szoku byłam ze są rozmiary K albo H
jednej wyliczyli ze miala u ja sobie nawet nie moge wyobrazic:szok::szok::szok::szok:
jaki to musi byc ciezar:no::no::no::no:

m poszedl halupe pomierzyc i do sklepu, a jak przyszedl z roboty to sobie sam obiadek zrobil i mi tez zrobil:szok::szok::szok::szok::szok:
jak by powiedzial o ktorej bedzie to by mial obiadek a ze myslal ze bedzie pozniej a mi sie tel rozladowal o nie dal mi znac ze jednak normalnie wroci:sorry2::sorry2::no::no::no:
wiec sam sobie zrobil;-);-);-);-)

Mam nadzieję,że udało rozwiązać się problem z Kamilą.
I chyba obejdzie się bez policji.
Za to Kamila zostanie na potrójnym przysłowiowym "Lodzie":tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak ona to świńsku to ja po chamsku i będziemy kwita.:tak::crazy::crazy::baffled::baffled::baffled::baffled:

A Kubuś dziś jakiś kryzys ma.
Płacze o wszystko od 6.30 rano i ja i w szkole i potem na zajęciach pani z nim już wymiękała.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:
No ileż można się drzeć.:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ile, mozna się drzeć... 24h na dobe... przynajmniej moje d\ieci tak potrafia :/

Dobrze, że będziesz miała te Panienkę z głowy :)

Moja Helenka zjadła cała pałke z kurczaka :) Widze światełko w tunelu :)

A aj dopiero zjazytłam, że moja Niki kończy dzsiaj 9 miesiecy... ale ten czas zapitala

Ostatnia edycja:

Moja Helenka zjadła cała pałke z kurczaka :) Widze światełko w tunelu :

A aj dopiero zjazytłam, że moja Niki kończy dzsiaj 9 miesiecy... ale ten czas zapitala

Oj zapitala własnie miałam pisac ze ona juz 9 miesięcy a niedawno sie urodziła.:-D.
No i mam nadzieje ze Helence bedzie coraz lepiej

A ja już wykąpałam dzieci zaraz zjedzą mleczko bajeczka i spac bo juz chce miec spokuj:tak::-pMartyna wyje bo sie przewróciła ale ile mozna jej mówic zeby tak nie robiła no cholera nie słucha nic co do niej mówie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moja Helenka zjadła cała pałke z kurczaka :) Widze światełko w tunelu :)

Mh Twoje królewny jeszcze małe ,ale mój to stary koń i nadal nic nie rozumie.:baffled::baffled::baffled:
Ten cholerny jego autyzm mnie wykończy.:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

A dla młodej królewny wszystkiego naj na te 9 miesięcy.:tak:

Oj zapitala własnie miałam pisac ze ona juz 9 miesięcy a niedawno sie urodziła.:-D.
No i mam nadzieje ze Helence bedzie coraz lepiej

A ja już wykąpałam dzieci zaraz zjedzą mleczko bajeczka i spac bo juz chce miec spokuj:tak::-pMartyna wyje bo sie przewróciła ale ile mozna jej mówic zeby tak nie robiła no cholera nie słucha nic co do niej mówie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czasami dzieci udają ,że nie słyszą.ale jak się przewróciła to pewnie już sobie zapamięta.:tak:

Kurczę wróciliśmy z karate i miałam jechać do fundacji,ale tego wyjca dziś nie zostawię ,bo przy dziadkach dom rozniesie.:crazy::crazy::crazy:
Muszę więc grafik zrobić sama i się okazuje ,że doba dla mnie za krótka.:baffled::baffled::baffled:
ciężko mi pogodzić 2 różne fundacje i centrum wspierania rozwoju a co dopiero dołożyć do tego obowiązki domowe,męża, dzieci,Kuby zajęcia ,terapię w domu i moją szkołę??:confused::confused::confused:
Ech coś trzeba wymyślić :confused::baffled::rofl2::rofl2:

reklama
Hej witam weczornie

Mąż w pracy , Maks czeka na bajkę , a ja na BB bo nie mam co robic ......hehehe

Wróciłam niedawno z Warszawy.
Kubusia ze szkoły dziś teść mi odebrał z polecenia Darka i nie było żadnego gadania.:szok::-D:-D:-D
Teściowa powiedziała,że siedział jak kura na jajach i przeżywał ile jeszcze do wyjścia zostało.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Byłam dziś w instytucie psychiatrii i neurologii.
Mam wreszcie ten brakujący dokument od naszej psychiatry i juro powinnam jechać to złożyć.:tak:
W zaświadczeniu lekarz napisała,że Kubuś wymaga ciągłej pomocy osoby drugiej ,więc szanse na orzeczenie kilkakrotnie wzrosły.:tak::-):-)

Uciekam ,bo kupę roboty mam.
Wczoraj ściągnęłam do domu na dobre dopiero na 19 .
Dziś jestem do 16 i idziemy na karate.
potem jeszcze powinnam podjechać do fundacji ,ale nie wiem jak czasowo się wyrobię.
Trzeba podzwonić po dzieciakach i zgrać godziny zajęć i powiedzieć o zmianach,które nastąpiły od tego roku.
Pewnie część dzieciaków zrezygnuje,bo rodziców nie będzie stać na opłacenie zajęć....
Jak to powiedziała kierowniczka.
Naturalna selekcja zrobi się sama :baffled::baffled::baffled::baffled:

Kurczę wiecie jakie to przykre....
Mam zgłoszonych na dogoterapię ponad 20 osób a muszę z tych wszystkich sama wybrać tylko 8 :-:)baffled::baffled: a dzieci tak czekają na te zajęcia....
Ech słów brak....

Faktycznie cizko wybrac kilka dzieci jak jest tyle zgłoszeń, ale chyba kierujesz sie jakimis kryteriami czy jak ??????

Hej dziewuszki

No elegancko wygladasz:):)

Wiki pościel świetna sama bym taką chciała:-D:-D:-D:-D:-D
Witaj Joasi ty jesteś kobieta w biegu:-)
Moje dzieciaki zjadły obiad i graja dalej w słówka i Adam do Julki stoS a Julia na to słoŃ..... Adam myśli myśli poszedł do siebie do pokoju szuka w słowniku wraca po jakiś 10 minutach i mówi Julka ale nie ma wyrazu na Ń ....A Julka no ja to wiem a ty na to tyle czasu potrzebowałeś?????? Adam to była gra na zwłokę chciałam odpocząć po obiedzie:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wyłam z jej tekstu i przebiegłości:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiki pościel zajefajna i reczniki haaaaaaaaaaa

Malinka twoja córka to debeściara......................

A tu Kamilek na kocyku z kotkami​

Ale słodko wyglada z tymi kotkami:):):)

Ja oglądałam ale tylko urywek
A oglądacie rozmowy w toku o kobietach króre zmniejszyły sobie piersi aż w szoku byłam ze są rozmiary K albo H

Ogladalm jak jedna z tych kobiet gadała ze zmniejszyła sobie jedną piers o 2kg a drugo o 2.5 kg masakra jak mozn miec takie wielkie piersi nawet nie wiedziałam..................................................

Moja Helena sie wyspała, spała ze 3 godziny :szok: Wstała mega marudna :baffled: Ale jest troszke lepiej :happy: Kpiłam jej notesik zamykany flamastry, naklejki i ma dziewczya nowe zajęcie w łóżku :tak: A Nik usiłuje założyć rajstopy na głowę :rofl2:

No to Niki znalazła sobie fajną zabawe , bedzie miała dwa kucyki z ngawek :):):)

Do góry