anka26_x_07
Mama Laury :)
az 20 minutMalinka u mnie by się przydało wprowadzenie takich małych zmian bo póki co cały dom na mojej głowie Laura tez sie do pomocy nei garnie choć powinna ale jak mam się nei raz prosic pół godziny i wysłuchiwac narzekań to wolę sama zrobić i się nei denerwować L wraca z pracy to ciągle zmęczony i głowa go boli od komputera ale co robi..? siada przed kompem
ale już zaczełam go gonic w weekendy jak ma wolne ,żeby się trochę więcej Lenką pozajmował
najlepsze w sobotęwyszedł z Lenką na spacer na 20 minut !! i wrócił zmęcozny - bo ona ucieka i włazi w krzaki itp , jakby ze mną chodziła za rączkę grzecznie
ehh czasem brak słów a mnei dodatkowo jakaś deprecha na wiosę łapie więc już w ogóle mam doła i mowię sobie ,że jestem beznadziejna b inne babki mają więcej dzieci i świetnie sobie radzą a ja ciągle do tyłu z robotą![]()

przeciez mam ma wpasc ci posporzatac i kona umyc hihihiHej
u mnie z raa był piekna pogoda a teraz cyba zacznie snieg walic bo sie ciemno zrobilo
Zupke nastawiłam mąż zażyczyl sobie fasole wiec musi sie troche pogotowac hehehe pranie wstawilam to pózniej powiesze no i na zakupy z kumpela nie pojechysmy .........cos jej wypadło z mamą wiec nestety siła wysza hhahaha, mozeinnym razem sie uda![]()
To moze wpadniesz tez do mnie posprzatać .ja tez wyjde z domu![]()
Kurcz musiałam pousówac troche bo za dlugie było hehehehmoze teraz juz starczy
![]()
ja tez tylko czekam kiedy na plac zabaw bede mogla Laure wypuscicnie mogę się doczekać już ciepłych ni kiedy wypuszczę tę moją diablicę na plac zabaw pewnie go rozmontuje na częściale co tam wybiega się i może w domu będzie spokojniejsza teraz to każda kałuża jej wszystkie gównieka chce z ziemi podnosić normalnie sie uparła na te g.. a po zimie to pełno tego leży
i oczywiście zabawa " biegną w przeciwnym kierunku" o zakupach z Lenką można zapomnieć
trzymam kciuki za pasek:-) bawcie sie dobrzeWitam! Mnie coś zaczyna "brać" znowu. mam zapchany nos, z oczu ciurkiem łzy lecą.
W domu śmierdzi jak w publicznym ustępie. Byłam w spóldzielni zgłosić że się dusimy od ok. 3 tyg to mi powiedział prezes że na deszcz
A mam podejrzenia co do sąsiada bo po remoncie jego łazienki zaczęło walić w domu. okna non stop pootwierane i pewnie stąd nasze choróbska
Dzisiaj na imieniny mamy jechać.
:
ja ci dam glupito wiedzial kiedy sie zzepsucdobrze ze nie tydien pozniej
ale jak to sie mówi, glupi ma zawsze szcescie;-)
dry:

elegancko super!!! Tak trzymaj!!Hej dziewuszki
Mlena no nie ma przebacz skoro nie chudniesz znaczy ,ze jesz za duzo a,ruszasz sie za mało,bo sadzę ze zdrowa jesteśCudów nie ma ,ja cieżko pracuje nad sobą powiem nie skromnie
,wkleję wam moja najjswierzża fotkę
Myszunia i Malinka ,bo one mnie widziały w realu będa miały jakiś punkt odniesienia
Nie jestem jakaś tam szcuupła super ,ale i tak jestem zadowolona z tego co mie ise udało ,a tio jeszcze nie koniec
sama slodyczA tu Kamilek na kocyku z kotkami
Oriflame piekne foteczki a jaki kolro mialas wlosow bo widze na jednej fotce jakis fiolet