reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oo malina widzę że u Ciebei isę dzieje!!! biedna matma....;-);-);-)
Ej serio myślisz podłapać mój pomysł:szok::szok::szok::szok: ja cie!!!!:-D:-D:-D ale jazda!!! wisz jak zrobił mój ojciec????
W pracy mieli gości co wiecznie wypijał innym kawy, herbaty, nawet zjadał kanapki:szok:
Ojciec z koleszką się wkurzyli i zrobili mu kawusie z wkładką. Ojciec poleciał do kibla i się zamknął (a był jeden) no i jak tamtego zaczęło ścigać to darł się i dobijał do drzwi, a ojciec polewka w kibleku:-D no i ten koleś wrzeszczy wyłaź bo nei wytrzymam!!!!!WYŁAŹ!!!!!!!!!..po kilku sekundach............juz nie trzeba:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
EDIT: i firanę, kużwa, jeszcze tą iwększą-tzreba znów prać i prasować to ...

I ZNÓW EDIT: zobaczcie kto przysłał mi zaproszenie NK

Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!
Witaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!

KOLEJNE EDIT: gdzie jesteści eśpiochy???? Moja wstanie za niedług i będę miała poklikane :(((
nie ma co ale masz znajomości:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

laski DZIS JEST DZIEN TESCIOWEJ
I DZIEN.........
DENTYSTY\!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

PYTANIE CO GORSZE?
hehehehehehe
dentysta :tak::tak::tak::tak::tak:

No i nadrobiłam. Dzisiaj jestem tylko do południa bo potem jedziemy do kolegi P. Powiem Wam że wczoraj mój mąż mnie zaskoczył. Na wieczór dzieci spały i zebrało go na amory, no to dobra zaczeliśmy na żywca i po jakimś czasie ja go prosze żeby założył gumkę, zrobił to bez żadnych sprzeciwów i widać było że było mu dobrze jak nigdy. Po wszystkim pytam go czy nie lepiej by było tak zawsze a on się pyta kiedy ide do lekarza po tabsy i już mam z głowy. Sprawa sama się rozwiązała.:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
i problemik z głowy:tak::tak::tak::tak:
i mniej stresujace zycie przed wami;-);-);-);-)
pewnie tylko zapomnial ze moze byc milo i bez wiekszysch strsow
bo co to za przyjemnosc za kazdym razem myslec zeby uwazac
to tak jak sie kochac gdy za sciana spi cala rodzina,nie mozna sobie pofolgowac
o malych dzieciach nie mwopie:-D

milego dnia
a nam to nic nie przeszkadza;-);-);-);-)
spimy z malym w jednym pokoju a i tak folgujemy ile sie da, z tym ze prawie zawsze konczy sie to pobudką:dry::dry::dry::dry::-D:-D:-D:-D
2e6a8sl.jpg

1zgn6f.jpg

Tylko sie prosze nie smiac.Z oliwka zdjecie malo wyrazne bo sie ruszala.
ślicznie wygladasz w tej fryzurce:tak::tak::tak::tak::tak:
OGŁOSZENIE :dry:

A propo spotkań...

Wszystkie mamuśki zapraszam na zajrzenie do swoich wątków regionalnych.:tak::tak::tak: Tutaj https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...min-ogloszenia-moderatorow-37533/#post5106434 admin wyjaśnia co i jak. :-)Pytania jak i zapisy dotyczące ogłoszenia kierujcie do swoich moderatorów wątków regionalnych.:tak::tak::tak:
jak na moim regionalnym jest tylko jedna osoba:sorry2::sorry2::sorry2:
ja:-D:-D:-D:-D
Obecnie mam ciemne włosy i boje się że balejaz by mi nie wyszedł ale chciałabym bardzo.

Dziewczyny ja jestem jeszcze tylko chwile. P za 1,5 godz. wraca z pracy i jedziemy do znajomych a jeszcze muszę dom trochę ogarnąć i włosy umyc bo wyglądam jak kopciuszek:-D
a co ty chcesz od kopciuszka:confused::confused::confused::confused:
fajna dziopka z niej :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

witam piatkowo, m w pracy a ja na bb zstanawiam sie czy nie wybrac sie do szkoly intrnetowej, co o tym myslicie, moze ktoras z was ma doswiadczenie w takich szkolach??
jak cos wicie to dajcie znac;-);-);-);-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Właśnie mi się przypomniało że makaron wstawiłam na spaghetti-jest całkiem nie-aldante:baffled:Gotował się 20 min:cool:
mniami spagetti uper zupelnie jak u mnie z tym ze m wczoraj mi zrobil spagetti i wyszlo jak mieso mielone w oleju z dodatkiem keczupu:sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D
no witaj lunka;-);-)
wooooooooow ta Twoja piękna nie baął sięłazić tak wysoko????? Super !!!!
Mamita to makaron możesz zawsze przpuscić przez maszynkę i zorbić z niego plastelinę:blink:
A z mopsem i ja dizs miałąm do czynienia...policzyłą wydatki popytaął to i owo . skwitowałą że dochody nam przekraczaja niecałe 10zł i nie moze nam nic dać...no i co teraz?? kurde no:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to nasza piekna polska, kuźwa szczyca sie ze zarobki podnosza to niech progi przy dotacjach tez podniosą:tak::tak::tak::tak::tak:
Mój Antocha dziś rączkowy:sorry2: a ja wybitnie nie mam siły ani ochoty na noszenie jego :no:Julka non top śpiewa i to na cały ryk wymyślone piosenki np....."niebo niebo białe niebo polskie białe niebo śniegiem zasypane bez słońca wiosennego senność wymuszające polskie niebo......." no wszystko ok że poetka i że śpiewa ale czemu tak głośno:dry::baffled:
n prosze jaka poetka:tak::tak:;-);-);-)
Ej serio myślisz podłapać mój pomysł:szok::szok::szok::szok: ja cie!!!!:-D:-D:-D ale jazda!!! wisz jak zrobił mój ojciec????
W pracy mieli gości co wiecznie wypijał innym kawy, herbaty, nawet zjadał kanapki:szok:
Ojciec z koleszką się wkurzyli i zrobili mu kawusie z wkładką. Ojciec poleciał do kibla i się zamknął (a był jeden) no i jak tamtego zaczęło ścigać to darł się i dobijał do drzwi, a ojciec polewka w kibleku:-D no i ten koleś wrzeszczy wyłaź bo nei wytrzymam!!!!!WYŁAŹ!!!!!!!!!..po kilku sekundach............juz nie trzeba:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

musze mojemu m podrzucic bo im w pracy tez ktos kawe wypija i kanapki wyjada:tak::tak::tak:

dokłądnie prgi są bez zmian i jak itu sens?????
Jakiskoleś sie wypowiadał jakiś minister czy h*j wie kto, że ci najbiedniejsi nie powinni narzekać:szok::szok::szok::szok: no koła w dupe tylko wsadzić no....
ej mięso z keczupem:baffled::baffled::baffled::baffled: fuuuuuuuuuu dobre było?????:confused::-D

dokłądnie prgi są bez zmian i jak itu sens?????
Jakiskoleś sie wypowiadał jakiś minister czy h*j wie kto, że ci najbiedniejsi nie powinni narzekać:szok::szok::szok::szok: no koła w dupe tylko wsadzić no....
ej mięso z keczupem:baffled::baffled::baffled::baffled: fuuuuuuuuuu dobre było?????:confused::-D

nie tylko tak smakwalo bo mielismy pół kilo miesa mielonego to podsmazyl na margarynie i za duzo dal tluszczu, do tego fix jest na 300g a my 500 mielismy wiec tego fixu jakby prawie nie bylo ale siostra ma mi przyniesc jeszcze jeden fix wiec dorobie i bedzie git;-);-);-);-)

no witaj lunka;-);-)
Mamita to makaron możesz zawsze przpuscić przez maszynkę i zorbić z niego plastelinę:blink:
A z mopsem i ja dizs miałąm do czynienia...policzyłą wydatki popytaął to i owo . skwitowałą że dochody nam przekraczaja niecałe 10zł i nie moze nam nic dać...no i co teraz?? kurde no:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale lipa. A jsli moge wiedzieć, to ile tzreba miec na osobę, żeby się o cos starać? I czy wszedzie jest tak samo, chyba tak, co?

Malina ja przy tobie wymiękam:)))

hehehehehehehe
widac należało się.
U mojego P w pracy jest taki jeden zakapiocha, nie dość, ze , a szkoda gadać, najlepsze-on tez wszystkim wyzera sniadanie, wypija kawy, no i ch lopacy nalali mu do kubka , wypłukali w tym i postawili. Przyszedl na śniadanie, zaparzył se w tym czyjejś kawy i mówi, że jak siki smakuje, hehehehe. Ale wypił do dna. Chłopaki mało z krzeseł nie pospadali.

Niech mnie ktoś kopnie w dupsko, pozmywałam i wen asię skończyła.
Kurde, chce dziś wszsystko porobić bo może moj mialby jutro w koncu wolne, to by sie razem posiedzialo, a nie na szmacie latało.

Odświerza wam się stronka sama? Bo ja ciągle musze to robić, zeby zobaczyc czy cos napisane. Anabubie przez to zaraz transwer sie skonczy.

Zablokowali lasce konto, hehe

Ostatnia edycja:
As nie udzielasz się na swoim wątku regionalnym - Warszawskim?:confused: Może warto zajrzeć:tak::tak:. Różne spotkanka są organizowane w grupach z tej samej miejscowości:tak:

Hahah Gratki dla Kubusia.

Nie warto :no::no: byłam tam, przez chwilkę, może dwie panienki sympatyczne, a reszta nie odzywa sie do nikogo poza sobą :baffled:

Odświerza wam się stronka sama? Bo ja ciągle musze to robić, zeby zobaczyc czy cos napisane. Anabubie przez to zaraz transwer sie skonczy.

U mnie tez tak jest i srasznie mnie to wpienia :wściekła/y:

:no::no::no::no: musze sama odswiezać:sorry2:
a co do progu jest 35o na osobe:sorry2::sorry2::sorry2:
a kolesiowi sie należało bo ile można prosić i tak nic. więc go nauczyli go raz a dobrze!!

reklama
AS mnie się nie pali, absolutnie, tylko musze wiedzieć, czy je trzymać, bo na wysyłkę to ich szkoda.
No kicia znaczy teren, taki twardy charakterek
Franca się doigrałą i bardzo mnie to cieszy-nie ukrywam
Trzymam kciukasy za wyniki taty, obu tylko lepiej już mogło być!

No i Witusia ma prześłiczne balerinki na wiosnę, już w nich lata skubana, jak jej przymierzyłma, to nie chce oddać!

Musze koniecznie zabrać się za podłogi, tylk ojakoś mi się nie chce, ale musze!
Lunka trzymaj je trzymaj.
Będzie okazja do spotkania :tak::-D:-D
Już mi się Daruś nie wywinie.;-):-):-)
Fajnie,że Witusi balerinki się podobają.:tak:

No to wstawiam tak jak wyszło
Moja mała alpinistka:

Witam! Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co do gości to mąż odwołał powiedział że ja źle się czuje
Zgłosiłam w spoldzielni że śmierdzi w mieszkaniu a sąsiad zgłosił że w piwnicy mu cieknie z rur. Przyszli za spółdzielni i mi powiedzieli że to nasza wina bo u nas coś zapchane :wściekła/y::szok:Nosz już miałam na końcu języku żeby podp... sąsiadów z góry że to oni źle przerobili łazienkę i zlikwidowali pion kanalizacyjny:wściekła/y:
Była baba z mopsu z pania psycholog. Nic sie nie dowiedziałam. Spisała dochody wydatki i poszła.
Zadzwonili ze szpitala, że mam przyjechac na turnus szpitalny na 3 tyg:szok: miałabym w poniedziałek jechać. Nie wiem co teraz robic bo przed samymi swietami, ja chora, zęby mnie bolą, dentysta przepadnie. No i trzeba zapłacic za nocleg i wyżywienie:baffled:A tam tylko 2 razy ćwiczenia dziennie. muszę więc z hipoterapii zrezygnować na miesiąc prawie i nie wiem czy potem będziemy mogli wrócić bo pełno chętnych jest tym bardziej teraz na wiosnę. Na łeb tam dostanę chyba to prawie 100km od nas. I jeszcze bez neta i bez BB:baffled:
U nas mróz -5 i sypie śnieg.

Fajnie, że spotkanie się udało. A laptopa schowałam do szuflady z gatkami A.:-D Pomyślałam że tam nie zajrzą:-D
As to się Kamila doigrała:-)
Właśnie mi się przypomniało że makaron wstawiłam na spaghetti-jest całkiem nie-aldante:baffled:Gotował się 20 min:cool:
No z tym turnusem teraz to rzeczywiście trochę nie bardzo.:baffled::baffled:
I tej hipo też szkoda,wiadomo jakie korzyści niesie.:happy2:
Ciężka sutacja do rozpracowania.

Laptop z gatkami dobre.:-D:-D:-D
Makaron nie al-dentwe to specjalność mojej córki,ale jej to był wybitnie nie aldente.
gotowała go ponad godzinę ,bo o nim zapomniałam.
Po odcedzeniu było coś w rodzaju kaszy :szok::szok::-D:-D:-D:-D

no witaj lunka;-);-)
oj to nie za fajnie.:no:

Ja powtórzę po Beatce naszej ....żeby mi się chciał tak jak mi się nie chce...........:-D:-D:-D:-D:-Dno pamiętam to jej powiedzenie i stosuję (ostatnio coraz częściej :sorry2::-):-):-):-):-)
Dorotka w nowej fryzurce ci superaście :tak: ja siebie w krótkich włosach nie wyobrażam sobie :no:ale u kogoś to mi się podobają i to bardzo:tak:
AS super że Kubuś dostał nagrodę no nasz dzielny zuch:tak:
Beatko ogórkowa jami nie wie Kubuś co dobre ;-)
Lunka Wicia wie co dobre co będzie w ciężkich zimówkach chodzić jak ma ładne balerinki:-D
Justyś nasza kochana ja piszę na mamach szczecińskich (rzadko co prawda:sorry2:) ale o co kamman z tymi spotkaniami mimo że przeczytałam nie kumam:sorry2: mi trzeba łopatologicznie wyłuszczyć:zawstydzona/y: a twoje tekściory mnie powalają no koffam twoje poczucie humoru :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a pytałyście co w pracy...no dalej czeski film nikt nic nie wie :dry: tzn ja myślę że wiedzą ale jak to aktorzy czeskiego filmu grają:dry: a ja przestałam wnikac co ma być to będzie czekam na ruch szefowej a wtedy jedną z taktyk przemyślanych zastosuję :-p wasze rady mi pomogły i zamierzam co niektóre niecnie wykorzystać:-p:-p:-p:-p;-) a kochane w związku z tym czy laksigen(środek przeczyszczający) jest na receptę????a może coś innego mocno skutecznego możecie zaproponować????;-)
Mój Antocha dziś rączkowy:sorry2: a ja wybitnie nie mam siły ani ochoty na noszenie jego :no:Julka non top śpiewa i to na cały ryk wymyślone piosenki np....."niebo niebo białe niebo polskie białe niebo śniegiem zasypane bez słońca wiosennego senność wymuszające polskie niebo......." no wszystko ok że poetka i że śpiewa ale czemu tak głośno:dry::baffled:
Adam wyje bo matme odrabia a to głupie,do bani,nie logiczne ,do życia nikomu nie potrebne...no wprost stworzone do płaczu :dry::dry::dry::dry::dry:
a ja mam dość nerwa mam bo @ nadchodzi i hormony buzują :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
aaaa idę obiad robić istnie postny i piątkowy gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną :baffled::baffled::baffled:
ej no wesoło masz z tymi Twoimi maluchami :cool::cool:
Obiad też wybitnie postny.:-D:-D:-D:-D
U mnie frytki z rybką i kefir do popicia ,bo mój D tak lubi :-D:-D
Kuba frytki z paluszkami rybnymi i zajdł pizzą hawajską :-D:-D:-D:-D też dobrze.:tak::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra moje kochane.
Czas na neta się dla mnie skończył.
Co prawda w między czasie wstawiłam pranie,zmywarkę,zjadłam obiadek i młodego nakarmiłam,podmieniłam wodę w zbiorniku i zmieniłam królikowi w klatce,więc na pusto nie siedziałam.:no::happy2::happy2:
Czas zbierać się do fundacji.
Małego przegonię 3 przystanki na piechotę to w fundacji spokojniejszy będzie.:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry