kerna
http://www.lauraziobro.pl
oo malina widzę że u Ciebei isę dzieje!!! biedna matma....;-);-);-)
Ej serio myślisz podłapać mój pomysł

ja cie!!!!

ale jazda!!! wisz jak zrobił mój ojciec????
W pracy mieli gości co wiecznie wypijał innym kawy, herbaty, nawet zjadał kanapki
Ojciec z koleszką się wkurzyli i zrobili mu kawusie z wkładką. Ojciec poleciał do kibla i się zamknął (a był jeden) no i jak tamtego zaczęło ścigać to darł się i dobijał do drzwi, a ojciec polewka w kibleku
no i ten koleś wrzeszczy wyłaź bo nei wytrzymam!!!!!WYŁAŹ!!!!!!!!!..po kilku sekundach............juz nie trzeba

Ej serio myślisz podłapać mój pomysł

ja cie!!!!

ale jazda!!! wisz jak zrobił mój ojciec????W pracy mieli gości co wiecznie wypijał innym kawy, herbaty, nawet zjadał kanapki

Ojciec z koleszką się wkurzyli i zrobili mu kawusie z wkładką. Ojciec poleciał do kibla i się zamknął (a był jeden) no i jak tamtego zaczęło ścigać to darł się i dobijał do drzwi, a ojciec polewka w kibleku
no i ten koleś wrzeszczy wyłaź bo nei wytrzymam!!!!!WYŁAŹ!!!!!!!!!..po kilku sekundach............juz nie trzeba

Gotował się 20 min

Julka non top śpiewa i to na cały ryk wymyślone piosenki np....."niebo niebo białe niebo polskie białe niebo śniegiem zasypane bez słońca wiosennego senność wymuszające polskie niebo......." no wszystko ok że poetka i że śpiewa ale czemu tak głośno

wasze rady mi pomogły i zamierzam co niektóre niecnie wykorzystać