poziomeczka
Fanka BB :)
mamaWieden, to mieszkamy pewnie jakies 10 minut piechota od siebie!
Ja mieszkam w okolicach U6, jak jedzie autobus 28A na Grossfeldsiedlung, jeden przystanek od floridsdorfu.
moze kliedys sie umowimy na spacerek :-)
Ja mieszkam w okolicach U6, jak jedzie autobus 28A na Grossfeldsiedlung, jeden przystanek od floridsdorfu.moze kliedys sie umowimy na spacerek :-)
mb_1, tez tak pisalam jak Frania pisala o swojej niuniPoziomeczka jak ja juz nie moge sie doczekac, kiedy bede mogla pisac tak jak ty o malenstwie![]()
i cisza,dopiero wczoraj brzuch mnie pobolewal jak na @ i czekalam czy sie cos rozkreci,ale spokoj.Mlody tak sie rozpycha w brzuchu ze juz mi to przeszkadza.Nie oddalam sie za daleko od domu,mecze sie strasznie....Torba spakowana.Przy ostatniej wizycie u gina wszystko bylo jeszcze pozamykane w moim podwoziu i mowil ze do terminu pewnie dotrwam,choc przy wczesniejszych wizytach caly czas powtarzal ze plod o tydzien jakby bardziej rozwiniety i moze byc ten tydz. wczesniej porod.No zobaczymy.Maz tez mi wrozyl ze mial przeczucie ze bedzie wczesniej na 14,15 maja ale juz te daty minely i przeczucie go zawiodlo ha ,ha
Troche mnie zdziwila rada poloznej,bo ja nie wyobrazam sobie jakby kupka sie trafila i dzieciatko lezalo z nia do rana-juz widze te odparzenia,brr
. Prosilam o scieniowanie, bez scinania na dlugosci. Oczywiscie zjechala mi z dlugosci tak, ze ledwo moge wlosy zwiazac. A poniewaz nie moge ich porzadnie ulozyc, to musze miec ciagle kucyka. Takze poraz kolejny zrazilam sie do fryzjerki i musze szukac kogos nowego, ale najpierw musza mi wlosy odrosnac na tyle, zeby mozna bylo cos porzadnego na nich zrobic. 

i nie ma nic z zimnem i marznieciem wspolnego