Wow poziomeczka wlasnie zauwazylam, ze Twoja Maja ma juz pierwszy miesiac za soba
Ale ten czas szybko leci. No i rosnie dziewczyna. Hmm troche trudno takiemu maluszkowi ograniczyc jedzonko, takze zycze powodzenia.
Dzieki za wczorajsze kciukasy. Rozmowa ostatecznie sie odbyla tuz przed moim wyjsciem do domu. Szef zadowolony z mojej pracy. Za duzo celow to nie mialam, bo przeciez za chwile mnie juz nie bedzie. Pomimo ze po tej rozmowie humor dopisywal mi caly wieczor
to i tak nie lubie tych rozmow.
A dzis od rana mecza mnie... mdlosci. Mam caly czas dziwny smak w ustach. Ratuje sie owocami albo guma do zucia, ale mimo wszystko kiepsko widze dzisiejszy dzien.
Vici wybralas sie na badania?
Ale ten czas szybko leci. No i rosnie dziewczyna. Hmm troche trudno takiemu maluszkowi ograniczyc jedzonko, takze zycze powodzenia.Dzieki za wczorajsze kciukasy. Rozmowa ostatecznie sie odbyla tuz przed moim wyjsciem do domu. Szef zadowolony z mojej pracy. Za duzo celow to nie mialam, bo przeciez za chwile mnie juz nie bedzie. Pomimo ze po tej rozmowie humor dopisywal mi caly wieczor
to i tak nie lubie tych rozmow. A dzis od rana mecza mnie... mdlosci. Mam caly czas dziwny smak w ustach. Ratuje sie owocami albo guma do zucia, ale mimo wszystko kiepsko widze dzisiejszy dzien.
Vici wybralas sie na badania?
Ostatnia edycja:
. Ja od poczatkow planowania zapuszczam wloski, a poniewaz juz dosyc dlugo planujemy, wiec rosna, rosna coraz bardziej. 
i do tego od czasu do czasu napada mnie taki niesmak w ustach i mnie mdli