Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ostatnim razem w Polsce bylam na Boze Narodzenie, wiec juz zaczynam mocno tesknic, na szczescie w sierpniu przyjezdza moja siostra wiec sie ciesze na kogos z rodzinki.
to troche za duzo. Mieszkam tu juz dlugo, a jeszcze ani razu na basenie nie bylam. Za to jezdzimy czasem na Neusiedlersee (od nas ok. 30 minut), albo Geras (w Nö). 
. Pozdrawiam!!!
Upalnie jest i duzo pozadomem siedzimy przewaznie na basenie szaleje z malym bo w domu ani w ogrodzie nie da sie wytrzymac.

Nie wiem do konca, czy chodzilo jej o to, ze ta kolezanka za glosno mowi, czy o to, ze mowimy po polsku. Kolezanka cos jej tam odpowiedziala, ja bylam w szoku, a kasjerka i pan stojacy za nami sie tylko usmiechneli.

A wiadomo ze wszedzie trzeba sie rejestrowac ,na wyniki czekac , z wynikami znow do rodzinnego i tak to sie ciagnie....Mam skierowanie do szpitala na konsultacje ewentualnej operacji wyciecia pecherzyka.Trzeba bedzie znalezc czas zeby sie tam wybrac,a wierzcie mi przy takich maluchach nie jest to takie proste.
Mezus zostanie z nami tydzien a potem wraca do pracy i po nas przyjedzie.

Chyba jednak bedziemy wszystko sami robic, jak dostaniemy klucze

. Wczoraj bylam na otwarciu Lifeball, ale przez ta pogode szybko wrocilismy do domu, a dzis obejrzelismy sobie w kinie Shreka.
Pisz jak bedziesz chciala sie wygadac.